gocebebirbayan Hep bebeklerin mi uyku saatini konuşacağız☺️ Anneler 24 saat içinde yani bir günde toplam kaç saat uyuyabiliyorsunuz? Daha doğrusu bebekleriniz kaç saat uyumanıza izin veriyor? 🙈
2lokummannesiii gocebebirbayan Toplasan 5 saattir oğlum hasta gece o uyusun mızıklamasın derken sabah oluyor
Med gocebebirbayan alıştım artk 😂 zaten uykuyla aram yok çok etkilemedi,ama bebem gece 4839299283 kere kalkmasa uyurdum 😁
Madina95 Med benimkide aynı 🤦🏻♀️15 dkDa 1 kalkıyor 😭gündüz uykusu biraz düzeldi ama evin işi var uyuyamıyorum
Med gocebebirbayan kasımda yaşına girecek inşallah,kalkıyor ağlıyor ya rüya görüyor ya diş vuruyor 🤷♀️
gocebebirbayan Med ayy kuzum benim ya. Allahım kolaylıklar versin. Yaşına da az kalmış minnoşun ne güzel darısı bize olsun. Yürümeye başladı mı ya da yürüme eğilimi var mı
anayorgunnn Med benm oğlum da öyle ya kaç kez uyanıyor sayamiyorum bile. Surekli ağlayarak uyanıyor anca sakinlesiyo ya meme de ya zorla sallıyorum gece. 10 aylık yaklaşık 5 aydır böyle gece uykusu pek yk sık sık uyaniyor zaten . Böyle gider sanrm 😞
gocebebirbayan Simra Allahım kolaylıklar versin. Hasta olunca çok kötü oluyor ya. Onlara da zor bize de 🥺
Acelyaumay gocebebirbayan yenidoğan bebişim sayesinde 3 ya da 4 saat 😬 ben çok uykucuyum bi gün bu tempoda yok olacakmışım gibi hissediyorum 😂 ama yine de keyifliiiii
gocebebirbayan Acelyaumay ay bende bu şekildeyim ya 😢 yenidoğan değil ama hasta olunca uyuyamıyor hep ayaktayız. Yeni doğan çok zor sürekli kalk kalk emzir 🥺