iremferdi Similac elecare mama kullananlar var mı, yeni başladık bebeğimin kilo alımı yavaş bu mama kilo aldırır mı
MeLSeR iremferdi similac normal olanı kullandık bebeğimin düzenini mahvetti çok ishal yaptı. Ve yeşil renkli kaka yaptı. Kiloda aldırmadı. Bebeğim tadınıda pek sevmedi o yüzden değiştirdik
Dilekasaf04 iremferdi bebeğim yemek istemedi hiç bir şekil de sonra farklı doktora gittim sadece kabızlık alerji belirtisi olamaz dedi normal mama kullanıyorum ama kabızlığı hala devem ediyor. Aptamil önermişti birde alerji maması onu denediniz mi
iremferdi Dilekasaf04 kusması çok olduğu için Aptamil ar anti reflü maması kullandık bundan önce ama o da çok gaz yaptı ve onla da kilo alımı çok yavaştı
iremferdi Ilaydaa kızım 6 günde 270 gram aldı bu mamayla bir de emziriyorum doktorumuz kilo alımının çok iyi olduğunu söyleyerek rapor çıkardı
Ilaydaa iremferdi bide canım senin bebeğin kakası ne zaman normale döndü alerji mamasını kullandıktan sonra mukus azaldımı
iremferdi Ilaydaa 6.aya kadar bu mamayı kullanacağımızı söyledi şu zamana kadar alerji durumu geçer gibi bişey demedi canım
iremferdi Ilaydaa mukus çok azdı zaten kakasında, alerji belirtisi olarak cildinde kızarıklıklar çok vardı ve diğer mamalarda kilo almıyordu bunlardan ötürü alerji mamasına geçiş yaptı doktorumuz
iremferdi SEDANURRRR kilo alımı gayet güzel ilerliyor, 1 ayda 1 kilo aldı 17 Kasım’da 4400 grama ulaştı çok şükür, sonraki kontrolümüz 17 Aralık’ta o zaman tekrardan kilo alımını söylerim size
iremferdi SEDANURRRR Bu mamayı ilk başta 6 gün içinde 270 gram almıştı kilo alımı çok iyi olunca doktorumuz rapor çıkardı her mama her bebekte farklı etki gösteriyor