defnekusumm Nisan ayında hamile kal. Eşimin psikolog arkadaşı var. Eşiyle ben aynı dönemde hamile kaldık. Nisan ayında. Cinsiyeti bilmiyoruz daha. Döndü dedi ki. İkiniz de erkek. Nereden biliyorsun dedim. Bir sürü şey anlattı. Araştırma yapılmış Nisan ayında hamile kalan kadınların çok çok büyük bir kısmı erkek bebek doğurmuş. Kendisi de bu araştırmaya katılmış falan filan. Cinsiyetleri öğrendik. İkimiz de erkek. Tesadüf dedim. Ertesi Nisan ayında yine hamile kaldım ben. Yine erkek. Şuan karısı yine hamile. Yine Nisan’da hamile kalmış. Yine erkek. Şöyle bir düşündum. Son 2 dogumumda koridoru çıkıp geziyoruz ya yürüyoruz. 20 oda varsa 1.2 tanesi pembe. Diğer hepsi maviydi. Oğlum kreşe gidiyor. Veli toplantısı oldu. Konuşuluyor işte hangi ay doğumlu. Ocak ayında doğan yani Nisan ayında hamilelik oluşan 4 çocuk var. 4 u de erkek. Çevremde genel olarak Ocak doğumlu çocuklar hep erkek. Tesadüf mü hala bilmiyorum. Aradayim şuan. Erkeği kızı fark etmez. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Ama insan olmayınca bi içinden geçiriyor. Ben mesela. 3 oğlum var. İsterdim biri de kız olsun. İki duyguyu da tadayim isterdim yani.