Rabbim gönlüne göre versin inşallah bizde 6 kız kardesiz erkek yok benimde iki kızım oldu 3.istedigimde tabiki erkek olsun çok istedim yokluğunu aileden bildiğim için istedinki erkek olsun çok dua ettim hiç bir zaman eksik dilek dilemedim hep sağlıklı hayırlı erkek evlat dedim bı doktor var yumurtlama tarihine göre gebelik oluşturuyor cinsiyet için yani yumurta catladiktan sonra birlikte olunca erkek ama öncesinde birlikte olmayacaksın catlamadwn önce birliktelik olursa kız oluyor gittim ve çatlama sonrası hamile kaldım istediğim olmuştu çok şükür erkekti cinsiyeti şimdi yeni doğum yaptım tadını alamadım burnumdan geldi günlerdir ağlamaktan gözlerim şişti içim kan ağlıyor çünkü oğlumun kafatası kemiği erken kapanmış ve ameliyat olması gerekiyor 5 6 aylıkken ameliyat zor bı ameliyat sonuçta kafa tası kwmigini çıkarıp onarıp geri yerine yakacaklar rabbim bize bağışlasın ama huzurlu olduğum günlerimi özledim çünkü hergunum üzülerek ağlayarak geçiyor hayatım bitti sanki o yu,den hayırlısı herşeyin bende hep hayırlı sağlıklı dedim eksik dilek dilemedim demek hayırlısı buymuş Allah isteyene hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah