Serpil1996 Bebeğim 3aylık olucak sürekli elini emiyor ama bu son günlerde aşırı arttı eldiven taktım halde sırılsıklam yapıyor neden acaba ?
minikurabiyem Serpil1996 benim kızım bugün üç aylık oldu o da aynı şekilde ama korkulacak bişey olmadığını dünyayı bu şekilde tanıdıklarını ve mani olunmaması gerektiğini okudum bir yerde ☺️ bende dokunmuyorum biraz emip bırakıyor zaten 😊
Bsrgrss Serpil1996 lütfen bebeğinizin elini emmesini engellemeyin ilerde daha kalıcı sorunlara sebep olabilirsiniz. Onlr şuanda oral dönemdeler istedikleri kadar emsinler daha sonra unutacaklar 😋
Aybuke35 Serpil1996 bizimki 2bucuk aylıkken başladı emmeye 4 ay oldu bütün yumruğunu sokuyor agzna 😂 dr a sordm bugün bu kadar normal mi diye çok normal ellemeyin emsin dedi
Serpil1996 minikurabiyem ama bizimki hiç bırakmıyor ki eldiven takınca bırakıyor oda sıcak havalarda Ne kadar takabilirim ki
Sevdii1 Şu an elini ağzından çıkarıp attığı emziği ağzına koyuyorum ve yatana kadar tekrarlıyoruz 😂 normal canım bizde 3 aylık olacaz
Bsrgrss Serpil1996 😊 Akışına bırakın bir süre sonra azalıyor bizim ki 2 yumruk ile devam etti😅 Biliyorsunuz sonrasında dişler yüzeye doğru ilerlicek onun içinde kendilerini rahatlatmaları lazım elleri onların dünyaları 😍
Ayb Serpil1996 bebeğinizin içinde bulunduğu surumun özelliği bu her şeyi emmek istemek. Eldivenle engellemeyin lütfen kendisini sakinleştirmesinin de bir yolu emmek
Yalin Serpil1996 biz de 2 ay 8 gunluguz bu hafta basladik. Emsin zaten emmeliler, bu dogal bi surec, herseyi agziyla tanimak isteyecegi surec başladi, oral dönem, engellemeyin.
gizanne @Serpil1996 Benimki 2 ay 19 günlük bugün emmeye çalışmaya başladı ama henüz pek beceremiyor çok komik görünüyor. 😂
Nebicimanne Serpil1996 benim kizimda yapiyordu dikkat ettim aciktiginda daha cok yapiyor elini agzina goturdugu gibi emziriyorum ama mudahale etmiyorum kendi memeyi gorunce birakiyo
Sevgilina Serpil1996 ellerini tanıma aşaması olduğundan olabilir, dişleri yer ettiğinden olabilir vs. Ama eldiven takıp engellemeyin derim benim kızımda ağzına götürür parmağını salyası filanda çok akar
Buketasell Benim kzim 3 bucuk aylik 4 e firicek hala emiyor hic dokunmuyorum cikartyo elelrini ellerigle fln birseyler demeye calisiyo eleri gep su ama hic eldiven takmadim emerken duzelir diye bir yerde okudum
seldaselda28 Serpil1996 8 aylik benimki hala emiyir emmeyo de gecti yumrugunu sokup sokup kusuyor.Bizimki dişten tabi.