Adalet-34 Selamm gecen ay ehliyete yazıldım söz 18inde sınav harcı gelecek arı gibi çalısıyorum yazılıp çalısan var mı çalısırken neler yapıyorsunuz
Aselbusraa Adalet-34 ben yazıldım suan çalısıyorum sğrücü kursunun uygulamasından çıkmıs soruları çözüyorum
Tugba07eylul Adalet-34 ben bi girdim günlerce çalıştım kaldım sonra 2. De sadece son gün çalışmıştım kitaptan geçtim 😅
Nltka Yazılı sınavdan mı bahsediyorsunuz ? Yazılı sınav da hangi ışıkta durulur seviyesinde kolay soruluyor hiç çalışmadım
Adalet-34 Tugba07eylul bende eger son gün kitaba calıssaydım kesin gecerdim hep test cözdüm bu sefer öyle yapmicam
Buuseg Adalet-34 hiç çalışmadım sadece çıkmış sorulardan çözüyordum. Ama motor ve ilk yardım en çok onlardan çıkıyor onları bilsen yeter
Adalet-34 Buuseg evet gerçekten öyle şimdi çalısırken motor ve işk yrdıma cok çalısıyorum inşallah geçerim bu 2. Dosyam
2minikannesi Adalet-34 internetten daha önce çıkmış soruları çözdüm sadece o şekilde çalışıyordum çok faydasını gördüm
Portakal Adalet-34 yanlış anlaşılma olmasın ama arı gibi çalışılmasına hiç gerek olmayan bir sınav. Derslere girin sizin yararınıza çünkü son gün deneme tarzı yapılıyor zaten ordan üç aşağı beş yukarı anlarsınız kaç alacağınızı
Adalet-34 Portakal kızımdan dolayı giremiyorum ve ben derste ne kadar dikkatli dinlesemde olmuyor denedim onu
macakizi8 Adalet-34 hep yazılıdan mi kaldınız ve ikinci dosya açtın anlamadım benim de önümüzdeki hafta sonu direksiyon dersim var ikinciye giricem inşallah geçerim bu sefer psikolojim bozuldu resmen 😢🤧