Balkizlarim Gunesasel Uyku güzel bir şey de herşeyin azida çoğu da zarar verir tabi erken kalkan yol alır misali benim düzenim 7 senedir böyle büyük kızım dan belli yani 🌟🤗
Gunesasel Dilaylaa oh oh bende uykusuzum yorgunum diye ağlıyorum o saatlerde yatsam öyle erken kalkamam tebrik ederim yani 😄🥳❤️
Dilaylaa Gunesasel İki buçuk senedir benim düzen böyle , bazen hiç uyumadığım oluyor 😂 ama uyku seven biri değilim ben . Çalışmaya, spora daha çok yöneldim evlendikten sonra . Uykuyu aslında çok aramıyorum yetiyor bana daha dinç kalkıyorum 🌸🌸
1ana1bebe Gunesasel 9 gibi kalkıyor oğlum biraz oyalaniriz ben yatak odasını falan toplarım etrafı falan eğer keyfi varsa kahvaltı yoksa ilk uykusuna yatar uyanınca kahvaltı sonra öğle uykusu 1 saat falan sonra oyun oynarız yemek hazırlamaya mutfağa girerim, sonra eşim gelir yemek yeriz sohbet muhabbet o ders çalışır oğlumun 8 de uykusu geliyr ama 11 e kadar gece uykusuna geçemiyor o yüzden hep yanındayım sallıyorum emziriyorum falan boyle geçiyor
Ttugbaa Gunesasel 1buçuk aylık bebeğim var rutinim ise gece sürekli uyanmak gündüz olunca kahvaltıdan sonra bütün gün ayakta sallamak doyurmak alt değiştirmek yemeğim ise kek 🤣 🙄
Gryffindor Gece uyuyamamak, gündüz uyuyamamak..Kahvaltı mı ? O da ne ? Banyo gün içinde belki eşim erken gelirse. Dişlerimi fırçalayınca benden mutlusu yok. Bazen arada ağlıyorum, bazen gülüyorum öyle geçiyor günler (37 günlük annenin rutini)
Giz3w Gryffindor daha cok minik hepsi gececek hic gecmeyecekmis gibi gelir bundan sonra hayatin sona ermis gibi ama hepsi gececek uzulme bol bol saril koynunda yatir o zamanlari cok ozleniyor.😊
A_m_e Gryffindor bütün bunlara 2 çocuk bakımı daha koy be o günleri atlar muhteşem tatli günlere merhaba de.5 Ayimiza yol aldık bile 🤗
LinaTuba Dilaylaa ne kadar güzel ama nasıl dayanıyorsunuz anlamadım ben iki üç haftada bir anca dışarı çıkıyorum oda bir iki kez ona rağmen halim olmuyor bebeğim 2 buçuk aylık bu arada değerlerime baktırdım düşüklük yok vitaminde alıyorum oysaki
Dilaylaa LinaTuba Bizim evde herşey düzenli ve sağlıklıdır. Beslenmeniz de ona göre . 🤷 Ama benim artım ben temizlik yapmam yemekte yapmam çoğu zaman evde yardımcı ablamız var. Yinede benimde yorulduğum zamanlar oluyor iki gündür grip oldum bugün çok fenayım evde yatıp dinleniyorum
Bllrarmin LinaTuba istediğiniz kadar vitamin alın, değerleriniz iyi olsun 4 aylık bir bebeğim var ve inanın dışarı çıkmak beni korkutuyor çünkü zerre halim kalmıyor sürekli ilgi bekleyen bir bebek ve neredeyse hep göğsümde bu yüzden bizler daha yorgun düşüyoruz uyku düzeni zaten yok sizi çok iyi anlıyorum. Her gün dışarı çıkmaya kalksam bir de çocuğa bakacak başka bir insan gerekir çünkü yeri geliyor ev işi yemek yapamıyorum onunla ilgilenmekten. Her gün dışarı çıkabilmek için onun ek gıdaya başlaması gerekiyor bence başka türlüsü imkansız
elifineylulu Gunesasel Sabah uyanınca yatakta oynarız biraz sonra kızım oyuncakları ile oynarken ben kahvaltı hazırlarım kahvaltı yaparız ilk uykusuna uyur o arada ben TV keyfi yaparım uyanır öğlen yemeği yer ben ev sil süpür yaparım yanımda oynar ikinci uykusuna yatırırım o arada akşam yemeğini hazırlarım 7 gibi akşam yemeği yeriz kızım babasıyla oynar çay meyve saati yapar yatarız dışarı çıkarsak da yemeği yer çıkarız
Gryffindor Giz3w Ah evet sanki bundan sonra hep bu halimde kalacakmışım gibi hissediyorum ama geçecek elbet 🤲🏻 çok teşekkür ederim ❤️
Annekizz Gunesasel Merhabaa sabah 8 gibi kalkarız kızımla altını üstünü değişir o oyucaklarıyla oynarken bende kahvaltı hazırlarım kahvaltıya otururuz. Öğlen gibi uyur bende işleri halleder yanına uzanırım uyanır yemek yeme oyun derken tabi arada örümceğe koyarım emekletme çabalarında bulurum tekrar uyur o sırada yemeği koyarım bi kahve sonra uyanır akşam 7 gibi babamız gelir yemek yer oyun oynarlar saat 10da uyur 🌸
Dilaraaaaa Deletedmom896 bebegınız kac aylık bende bu evreye gelmek istiyorum da benım kı 2 aylık uyumuyo ne zaman boyle olacak 😕