Firdevs167 Kızlar haberiniz varmı annemgilin mahallesinde yani Konya da bomba patlamış 💣 yorumlarınız ne bu konu da 😱 ben Hem Konyalı hemde Konya da oturan biri olarak çok korkuyorum
OBetl Firdevs167 Aaa ben akşam trafik Konya ‘da okumustum ama cok detayını bilmiyorum Allah korusun bidaha olmaz inşallah 🙏
OBetl Firdevs167 Evet Konya’dayım canım selçuklu yazırda oturuyorum bizim duymamız imkansız tabi ama aksam gördüm detayını bilmiyodum
Firdevs167 OBetl bende Konya geneline sıçrar bu bomba meselesi diye çok korkuyorum canım Allah korusun hepimizi 🥺
Firdevs167 Halenur42 bende şoktayım canım aceba Konya’nın başka bir yerine daha bomba bırakırlar mı diye korkuyorum 😱
Halenur42 Firdevs167 can kaybı yaralı var mı canım çok korkarım bir arada Konya da canlı bomba olayı vardı kalabalık yerleri kapatmışlardı topluluk olan yerlere gelmeyin demişlerdi çok korkmuştum o zamanlarda
Mucizem_06 Firdevs167 hayır Şırnak’ta canlı bombayı dün görmüştüm ruyalrim hep çıkar doğuda da tayinmiz yeni çıktı Ankara eşim o yüzdendir demişti ama biliyordum cikcagni
Firdevs167 Halenur42 evet canım o zaman da vardı bende çok korkuyorum canım tüm camlar felan kırılmış petrol patladı yada deprem oluyor sanmışlar bu bombayı yapan yada oraya bırakan kişi Konya da Allah korusun yarın bir gün kalabalık bir ortama da bırakabilir 😞