2yavru1anne alimeninannesi özür dilerim efendim 😁 yok bende daha 2.sezon dayım versem versem ne kadar bilgi verebilirim ki öyle düşün ve devam et 😁
2yavru1anne nneslihan yavrun büyüsün izlersin bol bol😁 uyku yemek sorunu yok bir. Plan oluşturdun mu tamam sin kimse tutulmaz seni😁
alimeninannesi 2yavru1anne estağfurullah canım😁 olsun sen dikkat et 😂 abim hiç anlamıyo tak diye söyleyiveriyo sonra da ne biliyim izledin sandım diyor 🤦🏼♀️😂
2yavru1anne alimeninannesi ahhaha eşim de öyle o yüzden birlikte izleriz dizi film ne varsa sonunu genelde söyler kendisi 😁
2yavru1anne nneslihan hahha hızlıyım diyorsun o değilde Neslihan soruma neden kimse ısrarla cevap vermiyor çok mu zor sordum 🤧
alimeninannesi 2yavru1anne ay çok kötü ya 😂 benimkide tam tersi zorlarım sorarım ağzını bıçak açmaz 😂
2yavru1anne nneslihan utanıyorum artık sormaya yukarıda 2 arkadaşa sordum 😁 ya şu tokyo varya neden sapıkmis gibi davranıyor alison varya büyükelcinin kızını neden öptü lezbiyenlik mi var onda 🙈
Feyme16 2yavru1anne ben 3 üncü izleyisim bide Vis a Vis onu tavsiye ederim papelden sonra oda ona benzer aynı bı kaç oyuncu ordada var
2yavru1anne Feyme16 sguid game onu izledik sonra buna geçtik bu bitince de ona başlayalım teşekkür ederim 😍
morcicegim Feyme16 Vis a Vis yeni sezonu bekliyorum büyük heyecanla. Çok sevdim Güzel iş çıkarmışlar oyuncular
MasalsMommy 2yavru1anne Herkes çok beğeniyor ama beni sarmadı🤷🏼♀️ Sonunu getirmeden bir kaç bölümde bıraktım, eşim devam etti🙄
nneslihan 2yavru1anne sorunun cevabı hayır lezbiyen değil ama tokyo denveride öpmüştü😂 rio ya aşık oluyor üzümlü kekim, kahramanım💔
limonlukarpuzzz 2yavru1anne yayinlandigi ilk gün izledim son sezonu ve 1 gece bitirdim sabahta kör gibi işe gittim derdime neyse 😂😂
MasalsMommy 2yavru1anne Bilmiyorum Ya ben sevemedim🤷🏼♀️ Belki de biraz da fantastik bilim kurgu tarzı sevdiğim içindir🤷🏼♀️
limonlukarpuzzz 2yavru1anne hayir ben yayinlandigi ilk yildan beri izliyorum. Son yayinlanan sezonu 1 gecede izledim 😂