Yagmur4 İlk önce bebeğim hastalandı daha sonra da ben hastayım halsizlik ve burun akıntısı ne yazık ki Acaba salgın mı var ki ? Sizler ne durumdasınız 😔 kış kisligini gösteriyor sanki😒
Bursa97 Yagmur4 valla canım önce oğlum hastalandı sonra eşim sonra ben ucumuzde hala atlatmış değiliz gidip gidip geri geliyor sanki hastalık simdide hepimizde bir öksürük var
2prematureannesi Yagmur4 salgın var bizde de önce oğlum hastalandı sonra ben 3 gün yattım resmen hamile olduğum için ilaçta kullanamadim iyiyiz ama oğlumda da bende de hala öksürük var maalesef
Zddddz Yagmur4 kesin bende oldum kızımda corona sandım test yaptım yokmuş salgın var ben çok kötüydüm dikkat et kendine canım
mertinannesi_ Yagmur4 gerçekten 2 aydır hastayız nerdeyse bi iyiyiz bi kötü anlamadım gerçekten ya tam iyi olduk derken 1 hafta sonra tekrardan başlıyor hastalık😔😔
Yagmur4 Bursa97 2 aylık oğlum var hastalandi daha yavrum yeni iyi oluyor. Sonra başladı bende tekrar oğluma geçer diye korkuyorum. Bu hastalık gidip geliyor sanırım tamamen gitse de kurtulsak. Geçmiş olsun canım
ilkgozagrimmmm Bursa97 aynı durumdayız. Geçmeyen bir öksürük resmen. Ve sürekli kendini tekrarlayan bir burun akıntısı , hapşırık. İyileşecek gibi oluyoruz tekrar başa sarıyor
Yagmur4 Deletedmom5284 geçmiş olsun ben daha 10-15 gün önce atlattım 3-4 gündür oğlum da var hastalık ama şuan biraz iyi çok şükür. Şimdi de ben hastalandım tekrar bitmek bilmiyor maalesef
Seybet Yagmur4 benim de kızım iki aylık bugün hafif öksürük burun akıntısı hapşırık falan vardı . Nefes alırken hırıltı oluyor tikanikliktan dolayı. Küçük diye bişey de vermiyor doktorlar nasıl iyilestiniz siz?
Yagmur4 2prematureannesi bende öksürük falan yok da halsizlik ve burun akıntısı var. Oğlum da yeni yeni iyilesiyor. Dua ediyorum ki tekrar hastalanmasin yavrucum.😔
arslaninannesi98 Şöyle söyliyim önce faranjit oldu oğlum bizede geçti tabii iyileşti 4gün sonra krup oldu iyileşti 1hafta sonra ortakulak enfeksiyonu oldu🙄🙄 iyileşmeside hep 1,5-2 haftayı buldu. Kışa girmeden geçirmediğimiz hastalık kalmadı vallahi
Yagmur4 arslaninannesi98 yaa çok üzüldüm canım dikkatli olun rabbim bütün evlatlarımızı korusun. Biz yine suram ağrıyor buram ağrıyor diyebiliyoruz bebeklerimizin ne dediğini bilmiyoruz onların bizlere ihtiyacı var inşallah illet hastalık birdaha bizi bulmaz 😔
Yagmur4 mertinannesi_ maalesef ki öyle 😔 bu hastalık hiç gitmiycek sanırım. Sürekli kendini tekrarlıyor 😔
ilkgozagrimmmm mertinannesi_ bizde öyle ben artık bizim anormal bir durumumuz var sanmıştım. 2 aydır hasta olunur mu ya 🤦🏻♀️ Ama geçmiyor hep başa sarıyor resmen
Yagmur4 Seybet daha çok minik olduğu için calpol falan vermedim ben. Sadece koltuk altına, başına ıslak bez koydum. O iyi geldi. Sonra burun spreyi verdi doktor onu kullandım rahat nefes alsın diye bu kadar. Birde sık sık emzirdim. ☺
Adaland Seybet Serum fizyolojik ile temizleyin bol bol emzirin göğsüne zeytinyağli pamuk koyun ben bunları yaptım 3-4 gün sürdü iyileşti
2prematureannesi Yagmur4 zor gerçekten valla çocukların ki daha kötü şükür oğlum hemen atlattı yatmalik pek biseyimiz olmadı ama öksürük geçmedi işte bende ağır atlattım hamilelikten dolayı şimdi biraz daha iyiyim ama öksürük var işte birde burun tıkanıklığı var
Seybet Yagmur4 benim ateşi yok şükür. Emziriyorum . Burnunu serum fizyolojikle temizliyorum ama hemen tıkanıyor 😑 bugün ilk günümüz zamanla agirlasmadan geçer inşallah
Anne1998 Yagmur4 salgın var oksurukle başlayıp bronşite ceviriyor 3 bebeğim var hepsi oldu 4 aylık bebeğimi hastaneye yatırdılar 5 gün yattık dun taburcu olduk daha hastaneler bu şikayetlerle kaynıyor yatak kalmamış artık cok dikkat edelim ayrıca çu ishal kusma salgını da bitmemiş hayla umarım bida hiç hasta olmaz bebekler 2 aydır bu salgınlar la ugrasıyorum