Selam güzel anneler. İçimi dökmek bi nebze olsa rahatlamak için yazıyorum buraya. Babam şu hayatta ki en sevdiğim adam, idolüm benim herşeyim …
Mide kanserine yakalandığını öğrendik, ailecek yıkıldık. Agresif ve zor bir türdenmiş nadir görülen cinstenmiş. Tedavilerine başladık. Çok yakınım olan abim gibi sevdiğim bir cerrah’ ın tavsiyesiyle dr. arkadaşına emanet ettik babamı. Diğer organlarına bulaşıp bulaşmadığına bakacaklar bt( tomografi) sonucu temiz dedi doktor pet denilen testte temiz çıkarsa kemoterapi görüp midesini alacaklar. Zor yıpratıcı ve uzun süreç bizi bekliyor. Ameliyat olmazsa 6 ay içinde ölür dedi abim. İçimde ki acıyı kaygılarımı anlatmaya kelimeler yetmez. Güzel anneler dualarınızda benim için babama da yer verirseniz çok sevinirim. Yakınlarında bu tarz bir durumla karşılaşmış olan anneler varsa bu süreç, sonrası , yaşama zamanı hakkında gördüklerinizi, bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Rabbim dermansız dert vermesin tüm hastalara şifa versin. Uzun oldu hakkınızı helal edin. Sağlıkla kalın!