Zynp26- Başımın sağ tarafında kulağın biraz üst tarafı arada sırada damar atıyo gibi oluyo başına gelen oldu mu bazen hic olmuyo bazen art arda oluyo fikri olan var mı
Prensannesiyimm Zynp26- bende de dediğiniz gibi oluyor hatta eşime kalbim başıma çıktı orda atıyor derim doktora gitmeyi hiç düşünmedim içiniz rahat değilse bir gidin siz
Zynp26- Prensannesiyimm benim ki kalp atışı gibi degil nasıl desem sanki saniyelik titreme gibi internete baktim hic iyi seyler yazmiyo
Prensannesiyimm Zynp26- anladım canım onu bilemiyorum ama internete pek bakma en ufak bir şeyi bile kanser yaparlar
Prensannesiyimm Zynp26- aleyküm selam canım iyiyim çok şükür basım hala devam ediyor daha kötü oldu hatta hastaneye gidiyorum henüz bir şey denme di peki sizin uyuşma filan oluyor
Zehraazzz Zynp26- uyuşma gbi oluyor arada atma olmadı bayadır üstunde durmuyorum nedense bişey çıkmaz diye
Zynp26- Prensannesiyimm uyusma degil de iste arada damar atıyo sanki sizin ki sadece baş ağrısı imiydi doktora gittiniz mi
Prensannesiyimm Zynp26- benim de damar atıyor gibi oluyor du ama 1 haftadır geçmeyen baş ağrısı ve uyuşma var sadece başımda d gol ellerim ve ayaklarımda henüz birşey demedi