Bilmukabele 2 senedir kullanıyor Kızım. İçine ince alt üst penye takım giydiriyorum ben.. gözlemlediğim kadarıyla bu şekilde ne terliyor, ne de üşüyor..
Emirin_Annesi10 Bilmukabele gece beslenmesi yok sanırım. Normalde terlemez kesin ama emdikçe hararet yapıyor ondan terliyor malesef😶 acaba çorap giydirsemmi emin olamadım. Bugun bende gözlemlycem
Emirin_Annesi10 Alpbeybi valla bi düzen kurana kadar baya zorlancaz sanırım. Kırıkkalede yasıyoruz. Geceleri baya serin oluyor. Kombiyi yakınca sıcak oluyor ama normalde terleyen bebeğiniz olunca buz gibi oluyor geceleri sık emdiği için kombiyi kapatıp tulum almayı düşündüm. Terlese bile sıcaklığı içinde kalır bence😒 yani insallah
Emirin_Annesi10 pandemibebegi bu aklıma gelmedi hiç😅 ama benm huylu oğlum kesin onuda sündürüp atar. Uyuyunca giydirdim belkide bugun gözlemleyim baklm. Tesekkür ederim yorumların için☺
Ygtakn Emirin_Annesi10 ay aynısı bizde yasıyoruz inşşalh sizinki sever yaa uyku tuluöu cok gzüel arkadaslarıö kullanıyor cok memnunlar inwallah bizimkiler de sever
Emirin_Annesi10 Ygtakn inşallah bakalım baya cebelleştik. sonunda pes etti uyudu. Umarım gaz sorunu ortadan kalkar 😞 1 senedir burnumdan getirdi
YeniAnneIstanbul Emirin_Annesi10 ben bu havalarda sadece atlet gidiriyorum. Biraz daha soguk olunca birde altina pijama alti. Ayaklar her zaman ciplak corap gidirmiyorum evin icinde gunduz ve aksam
Emirin_Annesi10 YeniAnneIstanbul bizim gündüz gaz yanmıyor. O yüzden çorapsız durdurmuyorum gazlanmasın diye. Bakalım gece üşürse takarım ayağına😊
Emirin_Annesi10 Kahveliseker kilotlu çorap terletmezmi ya?birde kan dolasımını yavaşlatabilir. Ben büyük oldugum halde kilotlu çorapla uyumaz istemezdim😞
Kahveliseker Emirin_Annesi10 yok terlemedi uzerini hic ortmuyor biz pek anlamiyoruz da serin olursa göğsü buz gibi oluyor usudugunu oyle anliyorum. İnce pijama alti da giydirdigim oluyor da oglum ayaklarini yukari dikip dikip yataga vuruyor o pacalar da yukarı çıkıyor 🤭
YeniAnneIstanbul Emirin_Annesi10 bizde daha acmadik, benim okudugum bebeklerin ayak altinda yag tabakasi oldugi icin ayaklar soguk olsada usumuyor 😊 ve geceleri corapsiz daha saglikliymis ama bende tam olarak niye oyle bilmiyorum 😅 siz duruma gore bakin sonra allah korusun bebis hastalanmasin 🍀
ilknuraydinnn Emirin_Annesi10 alıştı ya normalde hiç üstünü örtmek istemiyor benim de için rahat etmiyordu üşür mu ki diye böyle rahat oluyorum ilk günler baktım eli ayağı sıcacık sırtı göğsü de terlememis ama evin sıcaklığına dikkat etmek gerekiyor sıcak olursa uyuyamiyor
ebruutunaa Emirin_Annesi10 bizde e bebekten aldık aynısından bir haftadır kullanıyoruz bi sorun yaşamadık ama Önerilen üste tek zıbın altına da ince bi pijama. Bende öyle yapıyor sıfır kol bi zıbınla pijama 😊
Emirin_Annesi10 ebruutunaa benimki çok terledi ya. Buz gibiydi gece her yeri. Emiyor mu seninkide kuzum?
Emirin_Annesi10 Kahveliseker ya bugun denedim benim oğlan aşırı terlediği için buz gibiydi her yeri baya bekledim sonra dayanamadım çıkardm tulumu. Sanırım emmeyi bırakana kadar böyle devam edecek 😞
ebruutunaa Emirin_Annesi10 aynen emiyor bu aralar benim kızım da terliyor galiba anlamıyorum yani sırtı buz gibi 😞
Annis-ogul Emirin_Annesi10 bn altına ince pijama üste çıtçıtlı badi giydiriyorum üstüne tulum .odanın içi cok sicak oluyo daha petek acmadim