Redpepper Neler yapıyorsunuz? Beslenme ve uyku düzenleri varmı ve gaz sorunu varmı, nasıl çözüm buluyorsunuz? Bizim gaz sorunu fena, bebeğim sürekli ıkınma halinde, uyku da haliyle pek verimli olamıyor. Bir gün diğer günü tutmuyor, normal mi bilmiyorum ama.
Yademmm24 Redpepper benimki 39 günlük son bir haftaya kadar herşey güzeldi şuan ne uyku var ne de gaz problemi geçiyor dediğin gibi hep ıkınıyor kıpkırmızı oluyor nasıl geçccek bilmiyorum
BabyAsiia Fatmasay Yademmm24 Redpepper 2.aydan sesleniyorum. Ikinarak çığlık atarak uyanıyor. Her gaz damlasını denedim. Gaz masajı düzenli yaptım. Ama hala var
Fatmasay Redpepper gazı için doktorun yaZdığı Özel ilaçlar işe yarıyor probiyotik, gaz çıkaran damla birde laktoz enzimi ( anne sütündeki gazı gideren ) damlalar kullanıyorum ben canım .
[silindi] Redpepper uyumuyoruz uyumuyoruz uyumuyoruz ne zaman şöyle 4 5 saat uyuyacak meraklar içersindeyim benim kızımda 44 günlük
Redpepper Yademmm24 benimki de aynı, gazdan kıpkırmızı ve sürekli ıkınıyor nerdeyse 12 saat ıkınıyordur 🙄
Fatmasay Son 3 gündür sürekli ağlamaklı hiçbirşey yokken çığlık kıyamet ağlıyor oğlum gaz sancısı doğduğundan beri bitmedi Zaten ama sabaha karşı artıyor gibi son günler ıkınması bitmedi ve uyumuyor bugün 41 günlük oldu normal mi bende bilemedim .
Fatmasay BabyAsiia şimdiden başladı bizimki gazı 3 aya kadar olur demişti doktorda ne zaman bitecek bilemiyorum artık tükendik 😒😒
Fatmasay Redpepper benim ilaçlar nurse harveys gaz için olan canım relactaz anne sütündeki gazı alan her emzirmeden önce kullanıyorum birde duwell probiyotik oda bağırsak düzenleyici doktoruna gittiğin zaman sende danış istersen iyi geldi benim oğluma .
Mhnds Redpepper siz kimyon çayı için her yemeğinizin ardından kimyon ve rezeneli birlikte tüketin ben öyle içiyorum çok güzel gazıno atıyor
Yademmm24 Redpepper of evet ne uyuduğumu ne kalktığımı biliyorum o uyuyor ama hep bişey olcak diye uyanıyorum ne zaman geçccek acaba doktor sorun olmadığını söyledi bana
Anne096 Redpepper bunlar + aşırı kusmayla baş edemedim tükendim ve 39uncu günde bugün doktorda aldım soluğu. Kolik bi bebek olduğunu ve reflüsü olduğunu öğrendim. Ben de çok yoruldum bebeğim de.. Rabbim hepimize güç kuvvet sabır versin 🥺
Yademmm24 Anne096 aşırı kusma bende de var doktora gittim reflü şüphesi var idrar tahlili yaptırmamızı söylediler haftaya gastroenteroloji gönderdi sizin nasıl teşhis konuldu
Redpepper Anne096 bana da kolik dedi sürekli ıkınması eğer kaka yapmıyorsa aşırı gazdan dolayı kolikmiş. Çok emiyor benimki de sonra kusuyor, emmese ağlıyor, napsam şaşkınım 😭