Mrtnurr Kızlar bu ek gıda kitapları oluyor ya açıkınca yer bu cocuk aç gibi bunların faydaları varmı gerçekten içerigi nedir malesef almaya pek durumum yok bu yüzden merak ediyorm olan varsa anlatabilirmi henüz ek gıdaya gecmedim tabii
AygulSina Mrtnurr ben alicam bu dedigin kitaplari postunu simdi takibe alicam kitaplari alinca senle paylasirim tarifleri
nisannis Mrtnurr intagramda çokca tarif veren kişiler var aylarına göre flan onlara bakabilirsiniz. hatta çoğu o kitaplardan 🤗
Thesra Mrtnurr Aynı tarifleri internette de bulabilirsiniz ama sürekli araştırmak zor gelirse hepsinin bir yerde toplanmış olanını sürekli elinizin altında olmasını tercih ederseniz kitabdan faydanalabilirsiniz🦋
NrYlmzTsr Bu cocuk ac, tarifler var icinde. Acikinca yer ise alerjik bebekler icin olan tarifler var. Pahali bisey degil zaten, alabilirsiniz
Mrtnurr NrYlmzTsr inanın ona verecek parayla bebegime bişey almak daha mantıklı geliyor ve daha dogru buluyorum bu yüzden almadım ya zaten bazen bazı kişilere pahalı olmayan şeyler bazıları için bile pahalı gelebiliyor..
NrYlmzTsr Mrtnurr o zaman endise etmenize gerek yok. Illa o kitap olucak, o olmazsa cocuk ek gidaya gecemicek yiyemicek diye bisi yok sonucta.
Mrtnurr NrYlmzTsr tabiki öyle birşeyden söz etmedim içerigini merak ettim olan annelerede sormak istedim uslubunuz çok kırıcı ve çok sert. Biraz düzeltmelisiniz
NrYlmzTsr Mrtnurr ☹️ sizi kiracak veya hakaret icerikli bisey yazmadim ki ama. Internette tonlarca tarif var, illa olmasi gereken bisey degil diyorum yani.
Mrtnur NrYlmzTsr ama ben kırıldım demekki uslubunuz sert ben içerigini merak ettim alamıyorum bna alın demedim heralde olanlar içerigini paylaşsaya gerekliyse gerçekten bi şekilde almaya çalışırım tabi zorlarım kendimi
Mrtnur Thesra aynıları internette vardır tabi doğru diyorsunuz ben içindekiler kısmını gördüm internnetten ona eriştim yanlızca dedim acaba yemek dışında bilgide veriyormu kitap sadece ek gıdamı içerigi hanii onu sorgulamk istemiştim
Uzaynannesi Mrtnurr bu cocuk ac kitabi ni bnde aldim tadimdayiz suan ama guzel tarifler oldugunu dusunuyorum istersen triflerin resimlerini atabilirim cnm☺️
GUBILIK Uzaynannesi daha once kitap sahıplerinden uyarılar yapıldı bu forum üzerinde. Sonucta ekmek kapıları. Bilgi vermek istedim. Sevgiler
Uzaynannesi Mrtnurr bu cocuk ac kitabi ni bnde aldim tadimdayiz suan ama guzel tarifler oldugunu dusunuyorum istersen triflerin resimlerini atabilirim cnm☺️