tenceretavakuskana Yazannesi1 ay allahım gurbette hemserısıne rastlamıs ınsan mutlulugu var ustumde 😂🤭dunden berı arıyorum resmen heryerde sahıp cıkın bana😂sende burdaydın dımııı ohh😍
pandemibebegi eceunverkanra Birkeresinde yanlışlıkla butona basmıştım otobüste ayıp olmasın diye indim. 😄 (Şoför basıp da inmeyenlere kızıyordu. ) 😄😄
eceunverkanra pandemibebegi Ben de yaptim aynisini kac kere hem de😂 bir de dolmus versiyonunu da yaptim yanlis yerde inecek var diip aaa yanlismis diyememistim🥲😂
Hibou Genelde istemediğim herşeye hayır diyebiliyorum son olarak ayıp olmasın diye biriyle tanışmayı kabul etmiştim, şuan evliyiz bi kızımız var 😅
Yazannesi1 tenceretavakuskana evet canım hoş geldin özel tartışmada var burda gerçi happy momdada varmış artık 😬 @egelsenkonuss özel tartışma yapıcam ikimizi ekilecek gelince 😬🌸
buzlulimonata eceunverkanra kötü niyetli bi itme degildi aslinda kapi kapanmadan ineyim diye itti ben de ayip olmasin diye itiraz etmedim😂
eceunverkanra buzlulimonata Ayip olmasin diye yapilan seylerden sonra da insanin kendine kizma seyi kotu🥲 Ben genelde kizarim kendime neden hayir demedin ki diye🙈
eceunverkanra NursenaT Hahahahhahaha😂😂😂 Bir de isteksiz olunca insan odemeyi de unutuyor bana da taksitlerini hep aradilar tehtid ettiler de oyle odedim hep🥲😂 neyse ki bitti😂😂
NursenaT eceunverkanra biz zar zor ikna ettik ben dedim kullanmadığım şeyin parasını ödemem tamam dediler ayarlarız seanslara başladım 1 seans gittim sonra hamile olduğumu öğrendim boşu boşuna gitti paracıklar
eceunverkanra Cookie Masallah😌 Evet erkekler pek anlamiyor gercekten bazilarini es geciyorum ama titiz olani da cok is yapmaktan anlamiyor gercekten😅
AlyaMina5 eceunverkanra benmde aynı sizin gibi oldu yukarıda çıkarttı beni anlattı dediğiniz gibi bana imzada attırdı sonra çıktım ordan aradan 3 yıl falan geçti avukat beni aradı adıma dava açılmış tı bende korka korka babama söyledim o zaman bakardım babam onları aradı dedi asıl ben sizi dava edecm dolandırıcılık yapıyorsunuz avukat tmm dosyayı kapatıyoruz dedi 😀😀😀 bazen eşime anlatıyorm böyle böyle oldu diye
NursenaT AlyaMina5 bende öyle söyledim ama bize pişkin pişkin istediğinizi yapabilirsiniz dediler eşimde korktu ödedi hala çok sinirliyim pis dolandırıcılar
eceunverkanra AlyaMina5 Siz hic gitmediyseniz eger evet aslinda dolandiricilik yapan onlar🙈 Ben gittim seanslara sonlara dogru birakmistim🥲 Ama eminim cok kisinin bu sebepten cani yanmistir
AlyaMina5 NursenaT vala biz ödeme yapmadık ama hala aklıma geliyor acaba adıma borç falan çıkarmı diye
eceunverkanra NursenaT 🥺 ben de 3 seans gittim baya da ise yaramisti aslinda neden gitmedim bilmiyorum bir de parasini odedigim sey yani🤷🏼♀️🙈
buzlulimonata eceunverkanra ayy ben de dedm kendime😂bilmedigim bi yer oldugu icin inandim da yani muhtemelen dogru söylüyodur diye😂