eceunverkanra
Ablamlar tatile giderken benide çağırdı. O zamanlar bekardım. Yeğenimde ısrar edince hiç birine ayp olmasın diye kabul ettim.
Tatil deyince aklıma Ege ve Akdeniz bölgesi falan geliyor. Ne bileyim nereye gideceğiz? Konya’da bir kaplıca tatiliymiş. Ben pek kaplıca sevmem ablamda bunu bildiğinden tatil bölgesini değiştirtmiş. Bilsem hiç gerek olmazdı gitmezdim. Ben kimseye bir şey demedim tamamen kendi aralarında bu.
Neyse tatile Ayvalık’a gittik. Bir ev tutmuşlar. Çok güzel, iyi hoş. Evdeki tüm işleri ben yaptım, ayıp olmasın diye kimse uğraşmasın diye yemekleri ben sipariş ettim, yetmedi ablam evin parasının yarısından fazlasını istedi benden.
Sosyal olarak berbattı. Sadece denize gittik, eve geldik. Ben dışarı çıkayım diyorum yeğenimide ( yeğenim dediğimde koca kız ) alıp gezelim falan müsade edilmiyor. Bende tek başıma çıkıp napacağım deyip kös kös oturuyorum evde. Şimdiki aklım olsa çıkar gezerim. Zaten suratlar beş karıştı.
Ayıp olmasın diye tatil teklifi kabul ettim berbat bir tatil geçirdik, harcadığım para cabası oldu.