Tavsaninanasi Bebeğim kakasını artık sırtına yapıyor 😅 ya nasıl oluyor anlamıyorum bezi açıyorum ön tarafta bişey yok sırtı komple batmış. Az önce omzuna kadar çıkmıştı duşa soktum . Bu neden olabilir önce böyle değildi
Zelisskk Tavsaninanasi bi boy büyük alın olmadı o zaman taşımıyor. Bu aralar benim oğlum ishal ensesinden çıkıyor resmen 🙄😅
bikerem Tavsaninanasi oglum 7 kilo olunca biz de 3 numarada sorun yasadik,anladim ki kucuk geliyor.4 numqraya gectik,bi de siz deneseniz
2minosprenses Tavsaninanasi olsun canim ikinir iter ceker kendini bez kayar yada afedersin osurur biraz arkaya gider ay kiz nebilim iste butun cocuklar oyle ay bi an kendimi kizimin poposunda hayal etim neden oluyor diye 🤣🤣🤣🤣🤣
Tavsaninanasi Zelisskk ya çok sesli kaka yaptı pijamayı çıkardım bezi açmadan dedim o kadar ses çıkarttın madem yağmayacaksın niye gürlüyorsun 😅 yani bez o kadar boş duruyordu. Ay bi açtım arkayı çevirdim felaket 😏😅
Leylaa_ Tavsaninanasi bebeğiniz kaç kg ben slppey kullanıyorum 4 numara kızım 6 kg bez 7.9 kg arası yazıyor
Moonlightttt Tavsaninanasi Benimki 6550gr ama 4 numara kullanıyorum.illa uzarinde yazana uymak gerekmez bence . Benmkinde hep sırttan çıkıyordu ve çiş kenardan çıkıyordu 4e geçince rahatladim.
Eslemin_Annesiii Tavsaninanasi tabi benim kizimda 7.5 kilo 5 aylik 4 numara kullanıyorum ben 3 kucuk artik
Tavsaninanasi 2minosprenses hahahah 😅😅😅 haklisin onlar olabilir benimki çok gaz çıkarıyor yaparken . Arka tarafa yolluyor demek osuruk gücüyle😅😅
Tavsaninanasi Leylaa_ 7.5 kg ama sleepy nin kalıbı küçük . Prima kullanıyoruz. Görünürde tam oluyor aslında çok hafif oturuyor son günlerde ondandır belki 4 e geçeyim madem