Beril_58 Merhaba.. kızım 3 günlük iken sarılık oldu yoğun bakımda biberona alıştı zaten ilk günler sütüm olmadığı için emmemişti sonra iyice unuttu istemiyor … bana yardım edin sarılığı yükselmesin diye bir hafta daha mama vermek zorundayım aç bıraksam belki emer ama yapamıyorum da .. en doğal mama ne önerirsiniz ? Bir de biberon ve memeyi beraber götürebilir miyiz 🥺 çok çaresiz hissediyorum kendimi işe yaramaz hissediyorum çok üzülüyorum ağlamaktan perişan oluyorum beni her istemediğinde
Yasemin38 Beril_58 aç bırakma tabiki canım ama önceliğin memeni vermek olsun belki çabaladığı için ağlar falan çünkü biberondan kolay ulaşıma alışmıştır memede zorlanır. Kaşıkla besle memenide tutar bu arada
Minigim12_ Beril_58 aynı şeyi ben de yaşadım sarılığı vardı yükseldi de sınıra geldi artık çocuğum meme almıyordu çünkü sezeryanla doğum yaptım 2 3 gün sütüm yoktu o yüzden de biberonla mama vermişler di hemşireler. Eve geldikten sonra 1 kutu mamayı direk çöpe attım ve sürekli meme vermeye çalıştım o ağlayınca bende ağlıyordum çok çok kötü günlerdi ama geçti ondan sonra meme ucumda yoktu silikonlu üç kullandım bu sefer ona alıştı çok kötüydü o da keşke vermeseymişim onu da aldım attım 1 hafta öyle ağlaya ağlaya ondan sonra alıştı 4 aylıkken bıraktım o silikon u şuan çocuğum 11 aylık meme ye aşırı düşkün sizde pes etmeyin bu arada biberonu da bırakın yoksa olmaz. O ağlayınca al sakinleşir tekrar ver döngü şeklinde yap
Tugce Beril_58 aç bırakmayın tabi ki ama kaşık biberon kullanabilirsiniz hiç sorun olmaz 😊 Danışman desteği de alırsınız 2 haftaya her şey yoluna girer
Beril_58 ElaZeyAras şu an 9 günlük doktorumuz önünüzde ki bir hafta çok önemli sakın aç kalmasın dediği için biberona devam ediyorum ama beni istemiyor bebeğim çok üzülüyorum
Beril_58 Yasemin38 kaşığı da denedim ama biberona o kadar alışmış ki hepsini geri çıkarıyor asla yutmuyor kaşıkla 🥺 çok çaresiz kalıyorum çok ağlıyor mecburen aç da kalmasın diye hemen mama yapıp biberonla veriyorum
Beril_58 Minigim12_ ah aynı şeyleri yaşıyorum aynı 😔😔😔 o kadar çaresizim ki çok korkuyorum tekrar yükselir de elimden alırlar bebeğimi diye .. o yüzden bırakamıyorum biberonu kahretsin ya🥺 pes etmiyorum biberondan önce hep emzirmeyi deniyorum fakat kıyamet kopuyor memeyi vermeye çalışınca o an allahım canımı al diyorum gerçekten çok çaresiz bir durum
Bllrarmin Beril_58 sütünüz varsa sağarak kaşıkla verin böylelikle biberona olan alışkanlığı azalır böylece açta kalmaz mamaya da ihtiyaç duymaz anne sütüyle doyarsa
Yasemin38 Beril_58 ince kablolu sistem oluyor biberonlarda memenide emmesini sağlıyor onlardan denesen canım memeyi çektikçede alışır. Memeni verirken ya yanına yat yada kucağında pışpışla. Banyoda bile emzirenler duymuştum canım farklı pozisyonlar dene. Sabır gerektiren dönemdesin pes etme
Beril_58 Yasemin38 hepsini deneyeyim çok sağolun 🙏🏻💕 gerçekten bazen sabrımın çok sınırından dönüyor pes etmemem lazım
Beril_58 Tugce kaşık biberon da aldım gerçekten almadığım denemediği şey kalmadı emzirme ebesine gittim bir kaç kere ebe hanım ilk defa bu kadar zor bir meme reddi gördüm dedi mamanın da tadına alışmış işimiz zor dedi
Beril_58 ElaZeyAras sürekli ısrar ediyorum ama ya daha fazla huylandırırsam memeden diye de korkuyorum
Cinarin_annesiii Beril_58 canım anne memesine yakın biberon var ondan al tanidigimin bebegi de yogun bakimda yatti o biberonla beslediler unutmadi memeyi
Beril_58 Cinarin_annesiii medela biberon mu acaba aldım aslında o kadar da pahalı bi biberon ki fakat maalesef tutmadı onu da 🥺
Yasemin38 Beril_58 rica ederim. kolay değil canım ama anne olmakta çooookk sabır istiyor malesef. Sakinliğini korursan tamamıyla kendini bebeğine ayırırsan inan sonuç çok güzel olur🥰
ElaZeyAras Beril_58 lansinoh al .az akışlı olan anne memesine yakın bende onu kullanıyorum. Bebeğime Öger biberonlari kabuk etmedi boğuluyor gibiydi birde damlıyordu o biberonlarda . avent denedim almadı toppie denedim almadı weee denedim boguluyordu en son lonsinoh denedim keşke ilk baştan beri bunu alsaymisim.
Redpepper Aç kalmamasına dikkat et, ben emzircem diye tutturunca çocuk sarılık olmuştu, şimdili aklım olsa direk mama verirdim.
Beril_58 Redpepper zaten yoğunbakımda hemşire de aynısını söyledi tutturuyorsunuz bir emecek benim çocuğum diye sonra çocuklar buralara düşüyor yapmayın böyle diye
Beril_58 Bllrarmin kaşıkla denedim kaşık biberon ile denedim fakat kaşıkla aldığını hemencecik geri çıkarıyor asla yutmuyor