kucukprensinannesi 5 ay 25 günlük gündüz zaten uyumuyor uyanık olduğu her dk ağlıyor huysuz ona alıştım da artık geceleri de kafayı yedi uyumuyor sabaha kadar salla salla ölüyorum yinede durunca uyanıyor bu ne böyle Allah aşkına tükendim
Tugba10-5 kucukprensinannesi 6 ay 22 günlük ikizlerim oğlanı uyumuyor ne gündüz ne gece Allah günah yazmasın artık dayanamıyorum kendi uyumuyor ben uyumuyorum hadi ona da tamam ama öyle bir ağlama sesi varki evdeki bütün yaşayanları uyandırıyor . Beynim uyuştu uykusuzluktan ha canlı cenaze ha ben
Ariginannesi 6 ay 15 günlük bebeğim 2 gündür bizde de aynı sorun var ne yazık ki 😟 sallamaktan bütün vücudum ağrıyor artık. Uykusuzluk zaten aldı başını gidiyor. Diş çıkarmak üzere malesef çok zor geçiyor 😧
Tugba10-5 kucukprensinannesi ciddi anlamda sinirlerim yıprandı ya hiç uyumak istemiyor 24 saate toplasan üç saat uyku . Kriz geçirmemek elde değil salıncakta salladım şimdi uyudu bu erkenden uykuya geçen bebekleri kıskanır oldum saat 9 da uyuyup sabah kalkan bu da benim imtihanım olcak bu dünyada
kucukprensinannesi Tugba10-5 aynen öyle benim olanda toplasan hepitopu 3 4 saattir uyuduğu uyanık olunca dursa razıyım ama olamazda durmuyor ağlıyor gına geldi artık
Kdr-eren Nazlicicegim nasıl uyutuyorsunuz acaba bizimki emerek uyurdu uyumaması uyanmaları dolayısıyla memeden de kestim ayağımda sallayarak uyutuyorum ama şimdi onuda mı alışkanlık etti de uyanıyor bu kadar anlamadım
eylusko_ kucukprensinannesi 36 günlük bizimki de hiç ama hiç uyumuyor hep ağlıyor bu çocuğun nasıl büyüyecek böyle uyumadan
kucukprensinannesi eylusko_ bebeğin daha çok küçük kokusunu arıyordur muhtemelen güvende hissetmesi için gerekirse beraber uyuyun koynunda uyusun hatta bırak memede uyusun o zamanları çok özledim ben
Kdr-eren kucukprensinannesi 18 aylık ve bütün gecedir toplam yarım saat uyuyabilmiş değilim malesef kafayı yemek üzereyim
Nazlicicegim Kdr-eren uyumuyor ki canım maalesef uyusa bile Yenidoğanlar gibi bazen 10-20 dk yada 1 saat sonra uyanıyor doğduğundan beri böyle bir türlü düzen oturmadı oturmuyor yoruldum tükendim sinir krizi geçiriyorum artık evde
Nazlicicegim Kdr-eren bakın mesela akşam yemeğini yedirdim 22:30 gibi uyudu gece 12 gibi uyandı ayağımda salladım tekrar 1 saat daha uyudu gece 01:00 de uyandı Neden uyanıyor anlamıyorum ve daha yeni uyudu 3 senedir böyleyiz bir çözüm bulamadık 🤷♀️
icedearth kucukprensinannesi valla biz de hiç uyumuyoruz 45 günlüğüz çok yorgunum sinirlerim bozulmaya başladı
escmrk kucukprensinannesi 12buçukta böyle emerken uyuduk 2de yatırdım 6da kalktı emerek uyudu tekrar 2 kez yatırdım uyandı memede uyumak istiyo
Beybikolarr kucukprensinannesi 6 ay 15 günlüğüz bizde dörtten beri ayaktayız gözlerim acıyor işib tuhafı bu düzene alıştım artık6 aydır uyku haram oldu 🤷♀️😬