Elifatm1 fresh_mom hırıltısı varsa doktora götürün. Bronşit olabilir. Bizimde hırıltımız var bronşit başlangıcı dedi doktor. Hava kullanıyoruz
Cheddar fresh_mom sıcaklıkla alakası yok havadan dolayı da nem miktarı değişirr. Eğer öksürük vs de varsa genizeti ya da alerjik bi durum olabilir
fresh_mom Cheddar gün içinde 3 4 kez öksürük oluyor çok hapşırıyor sağlık ocağında ebeye söyledik öksürük ve hapşırmayı 4. Aya kadar normal dedi o öyle deyince doktora gitmedim ama son zamanlarda iyice arttı hırıltı
Merve59 fresh_mom yaa aynı durum bizde de var. 3 ay 8 günlük. Sanki bazen uyurken horluyo gibi ses çıkarıyo günde 3 4 defa öksürük de başladı. Hapşırık da sıklaştı. Sabah doktora götürücez
fresh_mom 1prensAnnesii götürücem daha önce götürecektim aslında ebe normal dedi o yüzden bekledim biraz daha
fresh_mom Cheddar her ay kontrollere götürüyor musunuz siz bize acil bir durum olmadığı sürece gelmeyin pandemi döneminde boşuna dediler
1prensAnnesii fresh_mom ilk zamanlar gırtlak gelişiminde bu tarz ses normal kabul edilebiliyor ama hırıltı balgam sesi olabilir
Bebegimm1 fresh_mom doktora götürün cigerlerini dinler demek ki hiriltisi cok fazla ki sizide rahatsz etmis bu durum ihmal etmeyin derim
[silindi] fresh_mom normal canım, benim bebeğimde de olmuştu,kilosu toplanmaya başlayınca, hırıltı oluyormuş.2 çeşit doktora para baymıştım bunu öğrenmek için😂😂