fresh_mom Merhaba bayanlar 3 ay 5 günlük bebeğim var gece boğazında balgam varmış gibi hırltısı oluyor normal mi bu sizce başına böyle bir durum gelen oldu mu nefes alamıycak diye korkuyorum bazen başında bekliyorum gece
Elifatm1 fresh_mom hırıltısı varsa doktora götürün. Bronşit olabilir. Bizimde hırıltımız var bronşit başlangıcı dedi doktor. Hava kullanıyoruz
Bebegimm1 fresh_mom doktora götürün cigerlerini dinler demek ki hiriltisi cok fazla ki sizide rahatsz etmis bu durum ihmal etmeyin derim
Cheddar fresh_mom sıcaklıkla alakası yok havadan dolayı da nem miktarı değişirr. Eğer öksürük vs de varsa genizeti ya da alerjik bi durum olabilir
fresh_mom Cheddar gün içinde 3 4 kez öksürük oluyor çok hapşırıyor sağlık ocağında ebeye söyledik öksürük ve hapşırmayı 4. Aya kadar normal dedi o öyle deyince doktora gitmedim ama son zamanlarda iyice arttı hırıltı
Merve59 fresh_mom yaa aynı durum bizde de var. 3 ay 8 günlük. Sanki bazen uyurken horluyo gibi ses çıkarıyo günde 3 4 defa öksürük de başladı. Hapşırık da sıklaştı. Sabah doktora götürücez
fresh_mom 1prensAnnesii götürücem daha önce götürecektim aslında ebe normal dedi o yüzden bekledim biraz daha
fresh_mom Cheddar her ay kontrollere götürüyor musunuz siz bize acil bir durum olmadığı sürece gelmeyin pandemi döneminde boşuna dediler
1prensAnnesii fresh_mom ilk zamanlar gırtlak gelişiminde bu tarz ses normal kabul edilebiliyor ama hırıltı balgam sesi olabilir
[silindi] fresh_mom normal canım, benim bebeğimde de olmuştu,kilosu toplanmaya başlayınca, hırıltı oluyormuş.2 çeşit doktora para baymıştım bunu öğrenmek için😂😂