Esmece Damlacatal Ya bu gece işleri yapmak nasıl oluyor hani dağınık bile olsa gündüz hallettigim için soruyorum malûm gece gece süpürüp silmede olamıyor ne gibi şeyler yapıyorsunuz acaba 😌
[silindi] Esmece bende hep merak ediyorum nasıl ol uyor ne yapıyorlar. Gunduz evi süpürmeden silmeden toz almadan içim asla el vermiyor
AmyMom Esmece etraftaki dağınıklıkları topluyorum, bulaşık ve çamaşır makineleri çalıştırıyorum, çamaşır katlama, ütü yaparım, dolap içlerini düzenliyorum, toz alıyorum, lavabo cifliyorum yemek bile yapabilirsiniz blender mikser kullanmadan
Damlacatal Esmece Valla çamaşır işleri, ortalığın dağınıklığı, ütü derken bı sabaha elektrik süpürmek kalıyo bide eskiden alışkanlık bende temiz eve uyanmam lazım
AmyMom Damlacatal hastane çantamda tarak bb krem rimel ve gloss vardı sabah sekizde doğum yaptım gece on ikide saçımı tarayıp makyaj yapıp selfie çekmiştim 😃 eve geldiğimde de ağrım olsa bile dantelli lohusa geceliğimi giyip incili tacımla dolaştım (bknz terazi burcu olmak 😃)
Esmece [silindi] Vakit olmayınca gece toplaması iyi oluyor ama ben gece ses yapamıyorum maalesef bebeğim çok hassas çünkü haliyle hepsini gündüz halletmek zorundayım gece varsa bir çamaşır katlar duşumu yapar yatarım 😄
Tugceonrdml_ Damlacatal hamile kaldım aynı doğum yaptım aynı bakımlıyım asla kendimden ödün vermem 🙋🏽♀️❤️ Aynaya baktığımdaki kadın bana gülümsüyor sa o gün enerjim cok daha iyi olur etrafıma ışık sacarım
Esmece [silindi] Pek uyanmazdi bizimki bu aralar birkaç kere kalkıyor üstünü başını açıyor sürekli ama malum havalarda soğudu niye kalkıyor trip atıyorum 😆 döndüm arkamı ona öyle uyuyacağım
Damlacatal renkliruya Oncelikle temiz olmayı hedefleyin kişisel bakımınız yani atıyorum dişlerinizi fırçalamak duş almak tüylerinizi almak bunlar kulağa basit gelsede hepimiz biliyoruz ki o vakit yok yalanına inaninca hiçbirini yapmak içimizden gelmiyo. Her daim Temiz olmayı güzel kokmayi basardiktan sonrada ev kıyafetlerinizi değiştirin bukadar basit. Nasıl çocuğunuzun altını değiştirmek karnını doyurmak her gün yaptığınız sorumluluk dahilindeyse kendinizide bu zincire dahil edeceksiniz rutine bağlayın ve değişimi görün. Yapabilirsiniz ❤️
hypatia renkliruya yogaya başlamak için YouTube videolarından destek alabilirsiniz çok güzel başlangıç videoları var. Ben Elvin’i beğeniyorum mesela
[silindi] Esmece ahahaha biz çok şükür kalkmıyoruz hastaydı daha tam iyileşmedi ama hastalık dışında kalkmıyor istisnalar dışında. Canım uyku tulumu giydirsene üstünü acıyorsa ben öyle yapıyorum gönül rahatlığı ile uyuyorum
tasyan Damlacatal 4 ay oldu doğum yapalı. Doğum kilolarımı veremedim ne giysem olmuyor o yüzden aynaya bile bakmak istemiyorum ne makyaj yakışıyor ne bi şey..
Damlacatal tasyan Merhaba, kilo verene kadar aynada vücudumu asla incelemedim. Sadece tartıya indim çıktım her ay. İnanın o kilolar bebenin peşinde dolanmaktan gidecek kendinizi acımasızca yargılamayın. Şişko dogmadik ya
Busraaa333 Damlacatal kesinlikle hiçbir anne salmasın kendini ben sadece ilk 1 hafta saldım kendimi o zaman depresyona girecektim. onda da o kadar şişko şiştim ve dikişlerim çok kötüydü. Sonrasında hemen korsemi taktım 2. Hafta baya zayıflamaya başladım. Makyajımı yapmaya başladım derken 25 günlük olduk bugün korse ile bile olsa eski kotlarımın içine girebiliyorum süslendim püslemdim eski günlerdeki gibi eşimle Avm gittim anneme çocugu bıraktım resmen 1 saat bile olsa ruhuma iyi geldi her zaman bakımlı olmak iyidir 💖
Gokcen_26 Damlacatal ayni ben bnde yeni skelendm lazere baslafim . Onun kampanyası olarak da cilt bakimina o kadar oyi geldi ki anlatamamm
Eczmery Damlacatal merhaba, bir şey soracağım. Benim saçım ince telli ve çok gür. Şekillendirme işini asla başaramıyorum. Şekillendirirken kullandığınız saç ürünü, köpük, sprey vb var mı?
Damlacatal Eczmery benim saç tipim yani. Pantene durulanmaz bakım kremi. Kabaran saçlar falan hicbisey kalmıyor dışarı çıkmadan sürüp tariyom duzlestirmks givi oluyo