Secl Betulllll27 yaaaa biz 6 aylık olduk 4aylık oldugumuz zaman yana yakıla uyku arıyordum uykusuzluktan tansiyonum düşüyodu 😂😂😂gerçi şimdide farksız ayy allahımmm yardım et ağlancak halıme guluyom umarım duzeliriz 🤒
Betulllll27 Seymacr dediğiniz gibi yaptım oğlumu gece uykusuna 8 buçukta uyuttum şimdi uyandı saat 9 25 te oda da karanlıkta uyutmaya çalıştım ama asla durmuyor ağlıyor odadan dışarı çıkarttım hemen durdu nasıl yapabilirim nasıl alışır ki böyleyken
Seymacr [silindi] 7. Ayda 2 uyku sinyali almıyorsanız bu şekilde devam edebilirsiniz ama üçüncü uykuyu reddederse o zaman iki uyku daha doğru olur 7. Ay için 🙏🏻🤗
[silindi] Seymacr 2 uyku yapıyorum fakat akşamı zor ediyorum 7 ye kadar anca dayanıyor ve sonra gece uyanıyor 2-3-4 arası
Seymacr [silindi] ilk uyku uyandıktan 2 saat 45 dk sonra (max 2 saat), uyku 3 saat 15 dk sonra (max 1,30 saat) Gece uykusu uyandıktan 3,30 saat sonra olmalı imiş 🤗 ❗Gündüz uykusu en geç 17, 30 da bitmeliymiş.. 🌼 Belki faydası olur 🧡
[silindi] Seymacr ilk ve ikinci uyku aynen yazılanlardaki gibi olıyor zaten ben müdahale etmiyorum kendi uyumak istiyor genelde. Gece uykusundan önceki son uyku da o saati geçmiyor fakat gece uyanıp uyumuyor onu çözmüş değilim. Aç değil uyanıp etrafa bakıyor tekrar uyutmam epey zaman alıyor
Seymacr [silindi] bi kazanımı vardır onun heyecanı vardır umarım bi an önce düzelir uykusu, sevgiyle büyütün 🧡
[silindi] Seymacr bende ona yoruyorum büyüyor keşfediyor 6. Ayından önce çok nadir uyanırdı şu an her gece uyanıyor 2 saate yakın uyumuyor
Seymacr Betulllll27 10 dakika oda dışında durduktan sonra tekrar odasına götürüp uyutma çabasına başlayın naçizane önerim 🙏🏻 aylar sonra yeni bi düzen olucak biraz zorlanıcak, sizde öyle ama sabır.. 3 güne alışıcak emin olun 🧡