VERA19 Güzel anneler omuzda kuluncun ağrısına çare bulan var mı krem ve masajdan başka? Zira 3 gündür kıvranıyorum acıdan🥺
MervEslinArden VERA19 Yıllardır çekiyorum o ağrıyı hacamatın faydası büyük onun dışında sıcak su torbası koyarım omuzlarıma başkada çözüm çare yok malesef krem miş masaj mış anlık geçişler 25 yaşındayım galiba 20 senem bu ağrılarla geçti bezdiiim
Bebek-annesi VERA19 yeni doğum mu yaptınız ilk duydum o ağrı ismini ama bende doğum sonrası olmuştu o ağrı mı böyle damarları keser gibi incecik bir ağrı çok kötü
VERA19 MervEslinArden Hacamat denediniz mi peki? Birde neden ağrılarınız oluyor ne tetikliyor acaba?😫
MervEslinArden VERA19 Tabi tabi 4 5 aya bir yaptırıyorum hacamat, kaç kez Dr gittim sayamıyorum boyun düzleşmesi diyor yolluyor
VERA19 MervEslinArden Başka eşlik eden belirtiniz var mı boyun düzleşmesi mi bende de acaba.Ay geçmiyor şaka gibi ve hiçte kendini unutturmuyor bu ağrı🥺 Ben yurt dışındayım hacamat yaptırma gibi bir şansım yok maalesef burda güvenmediğim biryere yaptırmaktan çekinirim
MervEslinArden VERA19 Sırt, boyun, ense kökü ağrılarım çok fazlaydı az ıslaklık değsin akşamına tutulurum, hamilelikte resmen koparın sırtımdan itibaren kafamı dediğim zamanlar oldu hiç bir hap krem kullanamayınca, Allah sabır versin sizede 🥺
VERA19 Bebek-annesi Hayır yeni doğum yapmadım kızım 23 aylık,fakat doğum yaptığım zamanda oluyordu hatta doğumun ertesi günü omzuma sancı girdi yatakta kıvrandım bağırarak ağladım hiç unutmuyorum o günü ve o ağrıyı😫
VERA19 MervEslinArden Yaa çok iyi anlıyorum bu yazdıklarınızı.Bende ıslak saçı değdiremem hiç,hemen başlar ağrı.Birde kızım baya ağırlaştı şu dönem huysuz çok kucağıma geliyor daha da artıyor ağrılar🥺Çok teşekkür ederim yazdığınız için 💐
Bebek-annesi VERA19 ya o ağrıyı bende yaşadım 2 gün kıvrandım sıcak su torbası rahatlatmıştı bide ağrı kesici iğne ama sonradan çok olmadı. Yakı yapıştırıp deneyim belki hafifler
Derya341986 Elcin12 ben de aynıyım iyileşen var mı allah aşkına yardım, üç dört aydır kolum ağrıyor sağ kğrek kemiğimdeki kulunçtam dolayı
asell03 VERA19 sezaryen oldum ben de ona bağladım bir de kızım kucak bebesi arada hala vuruyor ağrı en azından her gün çekmiyorum o ağrıyı
VERA19 asell03 Benimde kızım baya ağırlaştı artık,çok taşıdığım zamanlar ağrı baya artıyor🤦🏽♀️ İlgisi var mıdır bilmiyorum ama bende sezaryen oldum