Ssumru Annelerim öncelikle merhaba 🙂 kızım 1 yaş 12 günlük bu aralar iştahı hiç yok yani iki kaşık için peşinde geziyorum resmen yaptığım onca tarifler çöp oluyor doktorumuz daha önce zinko verip iştah açıcı demişti düzenli olarak kullanıyorum ama pek bi faydasını görmedim.. dün yine doktorumuza yazıp sorunu belirttim balık yağı kullanalım mı diye o da multimix yazdı sizler bu yaşta hangi vitaminleri kullanıyorsunuz bebeklerinize merak ettim birde multimix kullanıpta memnun kaldınız mı ? Benimle paylaşırsanız sevinirim 😍
Balkizlarim Ssumru Bialabor balık yağı ☀️ Keçiboynuzu pekmezi , bal tahin , 2 yaş benimki oldu sayılır polen arı sütü de veriyorum 2 6 yaş arası Dr Fuat balcinin Yarım çay kaşığı 💖
RainOverMe Ssumru bize supravit yazıldı kızım hiç sevmiyor veremiyorum. Tadına bakarsanız yazar mısınız, nasıl ekşi mi tatlı mı vs diye🙏🏻🌺 çinko bir iki gün verebildim supravitten tiksinir gibi oldu unutsun diye bekliyrm. Çinko hangısı acaba bızr verdıgı sankı az acmıs gıbıydı ıkı uc kasık yedırenılıyrdum o sayede normalde hıc yemez
_____ Ssumru bunu hangi doktor verdi bilmiyorum ama multivitamin ilaçların iştah açma gibi bir etkisi kesinlikle yok önerilmiyor çocuklar da öyle vitaminler biz karamürver çörek otu yağı möllers balık yağı ve propolis kullanıyorum
nurelem Ssumru ocean d vit kullandım, Sidefer kan ilacı Möllers omega içerikli vitamin takviyesi kullanıyorum. Bunların dışında bolca organik pekmez, ceviz , elma yedirmeye çalışıyorum canm
Deletedmom5284 Ocean balık yağı Ocean d vitamini Ocean microfer kan damlası Şuan bunları kullanıyorum, takviye olarakta karadut özü, keçiboynuzu özü, dut pekmezi, tahin, bal gibi şeyler yediriyorum belirli periyotlarla
Ssumru Deletedmom5284 wellcare d vitamini kullanıyoruz bizde doktorumuz kan ilacını bıraktırdı tahlil sonucuna göre.. bende tahin pekmez veriyorum ama balık yağı kullanmıyoruz kullansak mı ki doktorumuza sordum birşey demedi multimix yazdı
Deletedmom5284 Ssumru ben herşeyi ocean kullanıyorum, kızım balık sevmiyor haftada 2 gün yapıyorum ama zorla yiyor resmen
Ssumru Deletedmom5284 evet belirtmişsiniz kusura bakmayın farkedemedim 😌😌 bende bir kere denedim yemedi doktora tekrar sormadan balık yağına başlasam olur mu ki ya
Deletedmom5284 Ssumru canım ben sorarak başlamıştım ama markasına falan kendim karar verdim, kullanmanın bir zararı yok gün aşırı 1 küçük kaşık veriyorum şuan, multimixi söylemişsin ama onu hiç bilmiyorum oda balık yağı mı
Ssumru Balkizlarim henüz bal hakkında da doktorum birşey söylemedi ay benim mi sormam lazım ya muayenede artık şunu ver falan demedi kan tahlil sonucumuza göre kan ilacını kesti devite devam dedi başka yok
Ssumru RainOverMe biz zinko kullanıyoruz şırınga ilke verebiliyorum yoksa benim kızda içmiyor şıranda ile oynaya oynaya vermeye çalışıyorum canım
RainOverMe Ssumru ben de damlalıkla verıyorum ama yıne de sıkıntı yapıyor😥 tek seferde hepsını veremıyrm tukuruyr epey pesınde gezmem gerekıyr
Ssumru RainOverMe bende 3-4 kere de veriyorum hepsini birden sıkınca boğazına kaçar Allah korusun Bir ilacı vermek için yarım saatimi alıyor 😀