alparlaninannesi Evsaanne aman aman dolaptan aktivite masası aldim 190 tl m gidiyordu nerdeyse kargoya çıktığı gün dolap hesabımı kapatmış benim gönderen geri çekmiş paramı on gün sonra iade oldu hesabımı da neden kapattılar anlamadım tobe bir daha o uygulama
Ayazinannesiseyda alparlaninannesi ben dolap uygulamasından temiz Ikea mama aldım 95 TL ye çok da memnunum diğerleri çok hantal bunu hemen yıka sil çok kullanışlı bebeğim dik durabiliyo
Denizzz88 alparlaninannesi biz chicco polly 2 aldık yeğenim de aynısını kullanıyor senelerdir taş gibi hiçbişey olmadı
Beyzan alparlaninannesi valla ben 2 sene mindersiz kullandım hiç de eksikliğini hissetmedim zaten olsaydı da sürekli yıkamak zorunda kalırdim minderi ama sandalyeyi direk dusa kabine götürüp yıkadım tertemiz oldu.
Beyzan alparlaninannesi herhangi bir acı olmuyor zaten 6. Aydan itibaren oturunca kaslar da gelişmiş oluyor. Sağlık açısından da bir zararı yok çünkü mesela dünyanın en ünlüsü Ikea ve en çok satan mama sandalyesi Ikea antilop. Bime gelenlerden çok da farki yok mindersiz
Filiz83 Fisher price aldım indirimdeyken 350 tl ama çok sağlam ve boy ayarı vs çok sağlam ve güvenilir tavsiye ederim
Betull0634 alparlaninannesi biz kiwi koala aldik cok cok memnunum bebegimde cok sevdi fiyati 550 tl trendyol indirimin felan varsa 500 alirsin biz oyle aldik