sheesyelllow alparlaninannesi Kraft in mama sandalyesini aldık memnunuz ama letgodan aldım sıfır gibi yeni hemde uygun fiyatli
ErkekkAnnesii alparlaninannesi baby care nin mama sandalyesini kullanıyoruz çok memnunum hem hafif bir mama sandalyesi de değil benim aldığım zamana görede indirimde şuan bakın isterseniz belki hoşunuza gider
UraSsmom alparlaninannesi Ebebeğin en uygun olanını aldım hem anneme hem kendime gayet de memnunum tehlike hepsinde var yalnız bırakmamak gerek isterseniz 1000 lira verin yalnız bırakırsanız yine tehlikeli 😊
Pamuk_seker alparlaninannesi ben İnternetten almıştım çalışma masasina dönüşüyor zaten genellikle cocuklar bir süre sonra asla oturmuyor bende suan masa sandalye olarak cevirdim yemek yiyor aktivite masasi olarak kullanıyor 130 tl ye almistim
Beyzan alparlaninannesi En uzun kullanılan düz olan yani öyle minderdi yatma özelliği vs vs hiç birine gerek Yok tek özellik tepsi çıksın ve yıkansin gerisi önemli değil. Görümcem bimden almış kendi 2 sene kullanmış bana verdi ben de 1.5 yıl kullandım artık tepsisinde soyulmalar başladı hafif hafif ama olsun o kadar 😃
alparlaninannesi Beyzan a101 e geliyormuş 69 TL ama emin olamadım siz iyi mi diyorsunuz yani ama minderi yok işte
Beyzan alparlaninannesi valla ben 2 sene mindersiz kullandım hiç de eksikliğini hissetmedim zaten olsaydı da sürekli yıkamak zorunda kalırdim minderi ama sandalyeyi direk dusa kabine götürüp yıkadım tertemiz oldu.
Evrim1906 alparlaninannesi a101 e bime geriyor onlar çokta kullanışlı canım ben çok memnunum hatta görümcem in oğlu 2.buçuk yaşında bimden almıştı hala kullanıyor
Evsaanne alparlaninannesi canım ben dolaptan ikeanın antilop modelini aldım temiz kullanılmış az çok kullanıma bağlı hafif çizilme soyulma var ama olsun o kadar da gayet güzel temiz yani iyice de ozonla yıkadım mis gibi oldu
alparlaninannesi Evsaanne aman aman dolaptan aktivite masası aldim 190 tl m gidiyordu nerdeyse kargoya çıktığı gün dolap hesabımı kapatmış benim gönderen geri çekmiş paramı on gün sonra iade oldu hesabımı da neden kapattılar anlamadım tobe bir daha o uygulama
Evsaanne alparlaninannesi yani 70-80₺ verip bim A101 alacağına sağlamlığı bile meçhul dolaptan güzel 100-120₺ arası mis gibi alırsın ben 90₺ almıştım mesela