nimetgamze Ben verdim 2 aylıkken. Kakasını yapmıyordu. Doktor her mamasına koy dedi 1 çk. Şimdi düzene girdi diye vermiyorum. Hakiki zeytinyağı olsun muhakkak.
Cigdemss Bademmmmmm verilir. Dr ların bazıları öneriyor. Ben veriyorum mamaya ekliyorum yada 1 cay kaşığı. 1 aylıkken bile vermiştim şimdi 3,5 aylık 2 günü geçerse kaka yapmadığı veriyorum çünkü mama da yiyor.
lalbg Bademmmmmm verilir 1 çay kaşığı kadar. Hatta sizinki 5 aylık olmuş zorunlu durumlarda 1 tatlı kaşığı verebilirsiniz. Hüseyin Meral markasının zeytin sütünü alın. Burun yağı diye geçer. (Başka bş yerden temin edebiliyosanız burun yağı alın) En saf zeytinyağıdır.
icedearth Bademmmmmm 45 günlük oğlum az önce buradaki yorumları okuduktan sonra verdim bir çk hakiki zyağı çok çaresiz kalmıştım gerçekten hiçbi şey işe yaramadı ıkınmaktan bi hal olmuştuk. Verdikten yarım saat sonra üç bezlik kaka çıkardık çok şükür yaaaa 😅
Mucizemsin21 Bademmmmmm 2 buçuk aylığız 1 aylıktan beri her mamasına yarım çay kaşığı katıyorum ben bi zararını görmedim çok şükür
tecrubesizannee Bizimki 6 aylık. Ek gıdaya başladık verdiğim şeyleri ezip birazcık zeytinyağı döküyorum. Doğal zeytinyağı
Mom73727 Bademmmmmm günde bir çay kaşığı veriyordum ek gıdaya geçince de her yiyeceğinin içine ekliyordum ama eczaneden almıştık biz zeytinyağnı
Bebek-annesi Bademmmmmm herhangi bir sıkma zeytinyağı da olur hangini alırsanız güvendiğiniz marka ben komili alıyorum ek gıdasında kullanıyorum.
[silindi] Ebrulkkk acaba vücudu ona alışmış olabilir mi? Benimde 13 günlük bebişim var sütüm kesildi ve mama içiyor 2-3 günde bir kaka yapıyor
Ebrulkkk [silindi] mamasına karıştırıp verebilirsiniz 1çay kaşığı 2 3 günde yapıyordu kakasını zeytiyağını verdikten sonra her gün yapıyor vermediğim zaman yapmıyor 🤷♀️
Eceninannesi30 [silindi] evet her öğüne genelde sağıpta veriyorum sütümü ama çok az geliyor anne sütü
Sim25 Bademmmmmm doktorum kabızlık olduğunda sabah akşam bir çay kaşığı verebilirsin demişti canım geçenlerde 7 gün kakasını yapmadı verdim işe yaradı
bayankitapkurdu Bademmmmmm doktorumuz ilk 6 ay sakın verme demişti. Bağırsaklarını mahvedersin çocuğun demişti. O yüzden vermedim. 1 kere demedim yavrum az kalsın boğuluyordu bir daha da denemedim. Onun yerine poposuna azıcık şırıngayla gönderiyorum. Çok yardımcı oluyor.
[silindi] Ebrulkkk zeytinyağ vermeyin diyen var. Ver diyen var kafam karıştı biberonun içine biogaia 5 damla damlatıyoruz günlük.