yamanikoo8 Kızlar bebeğim altı günlük sarılık değeri 14 doktor sınır 17 dedi. Ne yapmam lazım düşürmek için
Mihranimmm yamanikoo8 bol emzirin sutunuz azsa mama takviyesi yapın beyaz ışık altında yatırın 1,5 saat arası besleyin
aybarsgokalp yamanikoo8 sık sık beslemekten başka çare yok maalesef 😔 hastanede fototerapi vermediler mi bu değerle göndermeleri çok saçma
Yasemin38 yamanikoo8 canım bol bol su iç ve sık sık emzir bebeğini hiç saat hesabı yapma kesinlikle helede sarılık durumuna karşı. 2.5 3 litre su içmelisin günlük ekstra meyve suyu ayran falanda tüketebilirsin. Uyuyor uyanınca emzireyim diye uzun süre uyumasına müsade etme emzir mutlaka.
Ada2021 yamanikoo8 sütüm olmasına rağmen mama vermeden geçmedi günde 3 defa hip verdik gece uyumadan sürekli uğraştım emmesi için
Oglumunannesiyim Yasemin38 ille gözleri açılacak mı acaba uyanık mi olucak uyandırıp göğsümh alınca.tejrar uyuyor 🤔🤔
tarcinlisahlep Oglumunannesiyim topuğunu hafif sık uyandır emain mutlaka uyuduğu için emmiyordur sarılık o yüzden düşmemiştir. Sürekli emzir saate bakma
Hbbknk 2 gece yattı bebeğim 5 günlük değeri 18 di 15 oldu çıktık emzirdim ama çok uyukladı 1 ay oldu geçmedi 1 aylık kontrolda doktorum emzir yarım saat sonra 30 cc mama ver dedi 10 güne hiç bişeyi kalmadı
Hbbknk Oglumunannesiyim sütüm az olduğu için her emmesinden yarım saat sonra mama verdim 30 cc başladım kilo alımına göre artırdım 4,5 aylık hala veriyorum her 2 saate bir besledim
Yasemin38 Oglumunannesiyim canım doktorun önermeden mamaya başlama bence. Birde Biberondan kolay ulaşıma alışınca memede çabalamak istemez ağlar
Almi21 yamanikoo8 vişne suyu kaynatıp için bol bol emzirin 2 gün kuvozde kaldı sarılık için ekstra beyaz ışık açtım sarı örtü örttüm insan medet umuyor bazı şeylerden
yamanikoo8 Komposto olarak içiyorum göğsümü tutmadığı için sağarak veriyorum sürekli ilerlerse diye korkuyorum malum böyle dönemlerde insanın başına bilmişler çok doluştuğu için beni tereddütte bırakıyorlar