daiysdiuy Alyakerem23 26 aylık 10.5 kilo ve 86 cm ve erkek. anne kısa baba kısa cocuk ne olacak diyor doktoru 😬ebenız sacmalamasın bence
Semanur1elizan Alyakerem23 ben ölüyüm şuracıkta o zaman 22 aylık 9300 kilo 78 cm boy Uzamayan yemeyen çocuğa ben ne yapabilirim
Gulugagatt İki yasımıza bir ay var kilo 14,5 boy 93 ama şu aralar hiç bişey yedigi yok iki aydır böyle önceden zar zor yerfi ama şu an hiçbişekilde agzımız acılmıyor
Fne 1bocek1cicekannesi bizimkide yanımızda açtı ama barkodunu görmedik o yüzden endişe ettim şimdi aradık sağlık ocağını 2 yaş olunca koldan yapılabiliyormuş öyle dediler siZinde tanıdıkmış demekki olabiliyor teşekkür ederim
1bocek1cicekannesi Fne rica ederim endişe etmekte o kadar haklısınız ki nasıl bı kaosun içinde çocuk büyütmeye çalışıyoruz Allah yardımcımız olsun 🤲
Zorundamiyim Alyakerem23 çocuğun normal olduğunu anlayamiyor musun ? Sağlık ocağında cocugu neden ebe kontrol ediyor doktor yok mu? Bir ebenin lafıyla mi hareket ediyorsunuz. Ortalama boya bakın persentilde zaten anlarsınız boşuna bu soruyu sorduğunuzu
Araseymen 91817161 böyle yazınca kulağa hos geliyor ama görsen o kiloda cocuk demezsin 😀 goren yemekmi vermiyorsun diyor.
Alyakerem23 Zorundamiyim siz hiç saglık ocagına gitmiyorsnz herhalde orda ebe ası yapar boy kiloya bakar doktr değil
Melisada Mutluefe Merhaba, en son 3 yaşına yakın saglik ocağına götürmüştüm orda ölctuler 96 cm di şuan 3.5 yaşında