Melisada Alyakerem23 kac çocuğunuzun boyu ve kilosu benim kızım 2 yaşında 85 cm 12 kilo genelde görenler 1 yaşında var mı falan diyor
Araseymen Alyakerem23 aralik 30 2 yaşına girecek suan21 aylik 2 3 yas kiyafeti giyiyor ustunde yazanda 92 93 cm oluyor.en son 1 yas asisinda 90 cm çıkmıştı kilo olarakda 13 bucuk kg.
fatmaozfenselvili Oğlum 20 aylık 78 boy 10 kilo yaşıtlarına göre zayıf ama sağlığı yerinde olsun. Bu aylarda zaten hiç yerinde durmuyor.
Fne Alyakerem23 çok şaşırdım şuan bizde bugün gittik 12.6 kilo boyu 91cm ve ortalama 87 cm dedi ebemiz. Aşıyı koldan mı yaptı acaba internette sol bacaktan yapılır diyordu ama koldan yapınca şaşırdım malum şu son bebeklere covid aşısı yapılıyor haberlerinden sonra.
1bocek1cicekannesi Alyakerem23 eve kafayı yemiş gerçekten ne olacakmış 13 kilo oğlum 18 aylıktan beri kilo almıyor 93 cm de boyu var iki hafta önce doktor gelişimi gayet normal yaşıtlarına göre dedi 😑 ebe ne bekliyormuş ki
1bocek1cicekannesi Fne bizimki de koldan oldu. Asi kutusunu yanımda açtı ki güvenilir hemşiremiz tanıdığımız yani
Araseymen 91817161 böyle yazınca kulağa hos geliyor ama görsen o kiloda cocuk demezsin 😀 goren yemekmi vermiyorsun diyor.
Dudus Alyakerem23 23 aylık 90 cm 9.8 kilo sınırın çok altında gidiyoruz malesef kan değerleride iyi ama böyle en son doktor alyanazı böyle kabullenicez demişti gitmediğim doktor kalmadı sadece çocuk yıpranıyo sağlığı yerindeyse takılmayın herkes bişe der
Fne 1bocek1cicekannesi bizimkide yanımızda açtı ama barkodunu görmedik o yüzden endişe ettim şimdi aradık sağlık ocağını 2 yaş olunca koldan yapılabiliyormuş öyle dediler siZinde tanıdıkmış demekki olabiliyor teşekkür ederim