KereminAnnesi Kızlar almak istiyorum kullanıp faydasını gören vat mı damla vb süt arttıran ne olursa?
umay1520 Galactago damla, promalt içecek ve humana çay içiyorum canım çok faydadını gördüm sezeryanlıyım sütüm geç geldi ama bebeğim doyuyor şimdi şükür 😔 bir de sütünü sağdıkça çoğalıyor
KereminAnnesi umay1520 canımm cok sagoll bende sezaryenliyim bebegim 29 günlük doymuyor ne yapacagımı sasırdım mama takviye yapıyorum ama cok mutsuzum bu yüzden
umay1520 KereminAnnesi kuzum bugun hastaneden geliyorum. Özel hastaneşerdeki sağım odalarında ücretsiz büyük sağma makineleri varmış. Evdekilerden daha profesyonel. Doktor bana bügun gögüslerin şişmiş dedi hiç süt kalmayana kadar orada sağdım sütümü. Göğsüm tıkalıymış biraz orda koyu kıvamda olan süt parçaları hep sağıldı. Eve gelince yavrum uzun uzun emdi göğüslerimi artık bir iki hafta göğüslerim açılana kadar her gün gidicem orda sağmaya. Ücretsizmiş bu arada
umay1520 KereminAnnesi ben önce bebeğiöi emziriyorum. Kalan sütü sağıp arkasından biberonla veriyorum canım. Her emzirmede genelde
Carpediem Humana çay almaya gttiğimde eczacı solgarın bira mayası tabletini önerdi, 1 haftadır kullanıyorum ve sütümde artış olduğunu hissediyorum.
Ceren Rezene çayı içiyorum cok iyi oldu hem sütüm cok iyi hemde bebegimin gazina yardimci oluyor tavsiye ederim kesinlikle
KereminAnnesi umay1520 anladım canım cok sagoll benim tıkalıdan Ziyade gögüslerim sönük, ilk 4. Gün bi gerildi sertlesti bidaha hic öyle olmadı az geliyor