Mlke301020 seheriko bence karın hareketleri yapın çünkü karın kasları açılmış bir araya toplanması gerekiyor
UraSsmom seheriko Yine benimkinden az 🤭 Ah canım inşallah gider ben de doğum yapayım kendimi iyi hissettiğimde hemen başlıycam spora, sen gönder göbüşü o zamana kadar bana da moral destek olur 😂
Asliiibensu seheriko leslie yi hangi video ile yapıyorsunuz ben bulamıyorum türkce olanını bana link atabilir misiniz ☘️
Kvrckanne seheriko göbek için bol bol mekik çekmek gerekiyor. Bide choe ting karın egzersizleri yap bence canım. Leslie basit gibi
seheriko Kvrckanne evet ama şimdilik ağır gelmesin diye leslie ile başladım biraz vücudum harekete alışsın hamlanması geçsin dediğiniz gibi mekik ve göbek eritme egzersizlerine geçicem
OzlemBelis seheriko Göbeği mekik çekerek hallettim ben. 52 kiloyum. ☺️ Kilonuz gayet iyi zaten. Göbeği çok sorun ediyorsanız mekik çekmenizi öneririm. 🌼
Defnemomy OzlemBelis Mekik dediğiniz kendi başınıza mı YouTuben bir programa uyarak mı yaptınız acaba?
PoncikKaan seheriko 14 Ekim Perşembe sabah 15 dk leslie Öğlen 15 dk ergin kırbaç Öğlen 7 dk leslie floor (karin) yapıldı. Karın yarım kaldii oğlan uyandı. Güncel kilo 60 Sporda 2. Gün.
PoncikKaan seheriko Umarım mübarek olur suan saftim kaymış durumda 😑 gidecek bir 10 kilo var. Dirayetli olabilirim inşallah..