Saripapatyam123 2 senelik evliydim ve hiç korunmadık baştan beri evladımız olsun istiyorduk. Gitmediğim doktor kullanmadığım hap kalmadı. En son çatlatma iğnesi vuruldum yine tutmadı çok stres yapıyordum derdimi dökeceğim kimsem yoktu annemi babamı üzemem anlatmazdım bacım vardı ama pek samimi değildik insan kardeşiyle nasıl samimi olmaz derseniz bana birgün ablalık yapmadı her adımı ben attım. Neyse en son özele gittim sen neden ilaç vs kullandın senin rahmin olgunlaşmayı beklemiş dedi ailede böyle bi durum yaşayan varmı dedi annem öyleymiş deyince genetik olabiliyor dedi. Evimi taşıdım ev sahibim hem anne oldu hem baba hem kardeş hem abla hiç gurbette olduğumu anlamadım taşındığım gün hamile kalmışım meğer 😂 görümcem geldi 10 gün bizde kaldı çocuklarıyla mangala vs gittik ben yiyemedim ama aklıma hiç hamile olduğum gelmedi. Geciktim ama her ay olurdu stresten dedm kendi kendime… neyse görümcemler memlekete döndüler onları yolcu ettikten bir gün sonra eşime bi test al dedim yaptım anında çıktı tuvalette bir bağırışım var eşim düştüm falan sanmış 😅 rabbim herkese tattırsın bu duyguyu şimdi minnak bi kızım var 6 aylık olduk bile öpüyoruz hepinizi ♥️