Habibeasel16 Anneler prematüre doğduk sadece mama ile besliyorum gaz yapmayıp güzel kilo yapan mama ismi önerir misiniz
Filiz4545 Habibeasel16 Aptamil premetil maması kullancaksiniz diğer mamalar ağır gelir ondan alin hem çok özel besleyici bir mama premeture bebekler için özel uretim
Canberkveannesi Habibeasel16 sma optipro tavsiye ederim oglum 5 aylik kilo alımı guzel ve yılların mamasi anne sütüne en yakin mama
Eceninannesi30 Mrbmrb hipp benim kızımı kBız yPtı çok zor düzeldik ya her mama her cocuga iyi gelmiyor malesef
Rabiazulal Habibeasel16 bunu sizin keşfetmeniz lazım sma optipro en iyisi diye gittim aldım kiloda aldırmadı bide çok gaz yaptı bize şimdi bebelac gold kullanıyorum meme artı mama gidiyoruz çıkta severek içiyo güzelde aldırıyo
Elem27 Habibeasel16 çok iyi vallaha bnde kullanıyorum ne kabız nede gaz oluyr çok iyi yani birde EVOLVİA die mam varmş oda çok iyiyymş ama piyasada zor bulunuyr ve pahalı biraz
Rabiazulal Habibeasel16 normal smadab daha kıvamlı kakasıda normal gazıda yok kendi yapıyor sürekli gaz olmuyo vücudu
Irmakprensesinannesi Habibeasel16 aptamil premetil premetureler için kullaniyrm ben 2 ay kullandım 1865 gr di şuan 4300 gr
Mom_my Habibeasel16 valla canım ben ilk haftadan beri bebivita kullanıyorum tabi gaz damlasıyla birlikte. Kilo alımı çok güzel kabızlık yok gazda olmadı. Bebeğim bebelac goldu sevmedi. Hem uygun fiyatı hemde bebeğime çok yaradı.👍