Nisarabia27 Kızlar değeri 2.50 ile gebe kalan oldumu merak ediyorum 5 in altında negatifmiş ama bir çok kişide yüksek dedi kafam karıştı
kucukcivcivimm Nisarabia27 5,3 üzeri referans değerin üzerine çıkıyor diye biliyorum. Takip edin yükselmeye devam ederse hamilesinizdir.
Nisarabia27 zeyzey77 adetim geçmedi dün regl oldums ama sanki bugün bitti gibi ay çok şokum ben ya 🤦♀️
Nisarabia27 Teachrr evet bencede negatif ama benim hiç böyle çıkamıştı hep 0.100 çıkardı ondan acabamı dedim
Nisarabia27 kucukcivcivimm yani ihtimal varmı diyorsunuz ben ilaçla korunuyorum çok şaşkınım yani hep 0.100 çıkardı değerim o yüzden acabamı dedim spiral taktırıcaktım onun için beta istedi dr kendim e nabızda gördüm şaşırdım
zeyzey77 Nisarabia27 1 hafta daha bekleyip tekrar kan ver . Şu anda adet döneminde olduğun için olabilir. Hava değişimi kullanılan ilaçlar stres gibi durumlarda kanamayı etkiler
kucukcivcivimm Nisarabia27 Şöyle söyliyim benim ilk betam 0.637 falan çıkmış e nabızdan baktım sonra yükselmiş 1 hafta sonra dalan 7.5 görmüş. Sizinki de her durum gibi bir ihtimal bence takip edin 2 gün sonra bir daha bakın yükseliş varsa büyük ihtimal hamilelik vardır.
Nisarabia27 zeyzey77 daha öncede adetliyken çok kan verip bakmışlardı enfeksiyon için çok kez gittim kadın doğuma her gidişimde de beta isteyip bakarlardı hep 0.50 0.100 felan olurdu hayırlısı bakalım
zeyzey77 Nisarabia27 Amin inşallah . Her değerinde aynı çıkmayabilir. Bir de bazı kistlerde bu şekilde yapabilir. Bir kaç gün sonra vereceğin kanda daha net belli olur
Nisarabia27 zeyzey77 anladım canım saol mecbur bekliycem bakalım muayene oldum hiç bişey yok tertemiz demişti dr işte beta bakıp spiral için gidicektim
Nisarabia27 kucukcivcivimm ayy demeyinnn yaa 🤦♀️🥺 allahalla ben ilaç kullandığım için değer yüksek geldi çünkü böyle çıkmamıştı hiç
zeyzey77 Nisarabia27 Hayırlısı olsun inşallah canım. Normalde adetlerin düzenli mi ? Eğer adetlerin düzenli ise adete bir kaç gün kala hamile kalma ihtimali yok .
Nisarabia27 Hatice-19 adet gibi de değilim dünden beri çok afedersin bir pet anca dolmuştur normalde çok yoğun olurum bugün üçüncü gün bitti bilmiyorum
kucukcivcivimm Nisarabia27 Valla her ihtimal söz konusu ilaçtan belki hormonlardan kaynaklı öyle de çıkmış olabilir.
Nisarabia27 zeyzey77 normalde düzenli olurdum ilaçla düzenli oluyorum mecburen 1,5 yıldır kullanıyorum ilk kez böyle bişey oldu
Nisarabia27 kucukcivcivimm inşallah öyledir ay kadın olmak ne zor allahım şuan üçüncü bir çocuğa hazır değilim hiç rabbim isteyene versin ama çok tırstım bu durumdan hala uyuyamadım