Emir2021 Premsesannesi355 ben 4 aya 1 hafta kala oldum canım herkesin bünyesi farklı tabi o yüzden bilmek imkansız cnm
Premsesannesi355 iyikianneyim61 bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyodum , ben hemen olurum diye düşünmüştüm hala iomayinca telaş yaptim
Defnelinaa Hatice004 2 sene mi normalmiymis peki bu durum ben 9 ay oldu olmadım korkuyorum bi sorun mu var diye
iyikianneyim61 Premsesannesi355 sizin nekadar gecti. ya bende bilmiyodum logusaligim bitti hasta olmadim 2 gecti 3 ay gecti bende bi korku kendimizden eminiz ama 3 test alip kendimi asiri strse sokmuştum megersem 1 sene olmamasi normal mi endise etmeyin yani🙂
Premsesannesi355 iyikianneyim61 ben doğum yapali 2 ay oldu bu ay olurum sandım sma olmadı daha merak ettim o yüzden içim rahatladı teşekkür ederim 😌😌
Sedabad Premsesannesi355 bende doğum yapalı iki ay oldu çok hafif pembe bi leke geldi bir daha gelmedi anlamadım bir şey normal mi nedir bu ilk çocukta hemen olmuştum
Hudacyc Bende lohusalık bittikten 15 gün sonra normal döngüye geçiş yaptım ama 2 sene kadar olmayanlar bile oluyormuş bi doktoruna danış bence normal değil
whitechocolatemocha Sedabad aynısından az önce bende de oldu korktum inşallah olmayız sütümüz azalır benim kız tazyikli gelmeyince süt emmek istemiyor çünkü dua ediyorum olmayım diye