Birkucukeylulmeselesi Sorum başlıkta aslında çok uzun zamandır duyuyorum adıjı okuyorum vs ama özel bölgemi jiletle alıyorum fayda edermi acaba ağda çok nadir kuaföre gidersem ona göre başlicam varmı kullanan temizliği ne ile yapıp kullandınız faydasını da gördünüz mü
pikacuu Birkucukeylulmeselesi Ben denedim 5 seans falan bu da 5 aya tekabül ediyor. Her ay kollarımı ağda yapıp 4 5 gün yağdan sürüyordum akşam yatmadan önce. Çok fayda ediyor ilkin geç çıkarıyor sonra azalma sağlıyor. 2 aydır yapmıyorum tekrar başlicam. Saf karınca yumurtası yağını bulursan onu al ben trendyoldan almıştım ve içinde zeytinyağı da var malesef. Ama ona rağmen etkili oldu. Dene mutlaka. Tabi jilet değil ağda yapman gerek ya da eldivenle al daha pratik
kahvekokusuu Birkucukeylulmeselesi ben baya baya faydasini gördüm agda kullanmama ragmen erkek gibiydim gobegimde bile upuzun tüyler vardi tipki erkek gibi🤦agda yapmama ragmen 2 haftada hem kalin hemde sık bi sekilde cikardi simdi ise gobegimde artık tüy çıkmıyor bacaklarimi 4-5 ayda bi aliyorum onda bile cok cok seyrek çıkmış oluyor koltuk altimi ve bikini bolgemi de ayda bi aliyorum ama onlarda eskisi gibi degil cok inceldi kökleri ben sadece 1 şişe kullanmıştım bi aktardan alip
Birkucukeylulmeselesi Cnnt000 walla baya uzun zamandır görüyorum ben baya fayda gören olmuş tiktok instagram vs hani hep paylaşımları okudum izledim zaten ben hamileyken de kızın doğar doğmaz karınca yuvası bul yumurtasını sür demişlerdi o zamandan beri kfamda yer etmiş küçükken mesela büyüklerden sürenler olmuş çıkmayan olmuş işte büyüdüğünde bayadır gündemde aslında
buzlulimonata Bildigim kadariyla kökleri alip öyle uygulamak gerekiyor ama olabilir denemedim ben öyle
Birkucukeylulmeselesi buzlulimonata ya ağdaya da her zaman gidemiyorum açıkçası illa arada jilet vuruyorum o yüzden sorayım dedim denicem zaten mecbur da bakalım
buzlulimonata Birkucukeylulmeselesi kökten alinan gbi faydali olmaz ama hic kullanmamaktan iyidir. Ben biyiklarima kullanmistm yilllar önce cok fayda görmüstüm
Birkucukeylulmeselesi pikacuu valla ağdaya gidemem her zaman eşimde istemiyoe kuaför alsın söylemeden gidiyordum zaten çenesini çekemem onun diye şimdi de çok az çıktı beklesem geç olur gitsem erken bilemedim ama ağdanın etkili olacağını zaten tahmin ediyorum da işte arada jilet vururum mecbur nasıl kullandınız yağı her gün mü sürdünüz
Birkucukeylulmeselesi buzlulimonata ay ciddimi bende süreyim yüzüme de bıktım kıl tüyden geççıksa o bile fayda
pikacuu Birkucukeylulmeselesi Hemşire eldiveni varsa onunla al daha pratik. Bi de bim a101 vs hazır ağdalar var hem ucuz hem pratik ben onları kullanıyorum dene istersen. Jiletle yapacaksan fayda etmez boşuna yorma kendini. Kıl kökönün olmaması lazım. Arada jilet yapacaksan yine fayda etmez çünkü başa dönüyorsun. Yağı alınca üzerinde nasıl uygulanacağı yazıyor. Her ay ağda sonrası 5 gün gece yatmadan önce sürüyordum.
Birkucukeylulmeselesi pikacuu ah bacım ağdayı yapıştırıyorum ben ona bakıyorum o bana kıllar kalınlaştı çekemiyorum ağdayı yalnızca kuaföre gidersem yaptırabiliyorum ona da sesim çıkmadığı için işte kuaföre de dediğim gibi eşim karşı ben arada izne felan çıkarken uzun süre çıkarmadığı için giderdim habersiz neyse artık mecbur gidicem ya söylerim ya denk düşürür giderim napalım
Birkucukeylulmeselesi kahvekokusuu peki yıllardır jilet kullanıyorum fayda edermi acaba özel bölgeme jiletten sonra sürülmezmi
Suheda16 Birkucukeylulmeselesi ben kullandım kuaförde de herkese sürerdik zaten bizden ayrı memnun kalırlardı hamile kalınca bırakmıştım korkmuştum hamilelik işte öneririm
elmalikurabiye Birkucukeylulmeselesi karincayagi hic alinmamis tuyde kullaniliyor hatta bebeklere suruluyor diye biliyorum. ama ben olaya kürk maantigiyla bakiyorum. kürk giymek nasil birseyse bu da o. karincalarin yuvalarini bozup yumurtalarini alip yagini cikariyorlar. hayvanin buyugu kucugu olmaz bana gore tam bir vahset.
Suheda16 Birkucukeylulmeselesi hayır gözeneklerin açık olması yeni ağda yapman lazım yatmadan önce sürmen vede ağdadan ağda akşamıyla dahi 3 gece inan böyle daha iyi etki ediyor
kahvekokusuu Birkucukeylulmeselesi jiletten sonra etki etmez çünkü köklerine islemesi lazım siz jiletle alinca yag köke gidemez dolu olduğu için kökler