beautifulqueen Birkucukeylulmeselesi Birkucukeylulmeselesi benim kullanan Bi akrabam vardı çok faydasını görmüş karınca yağı değil de karınca yumurtasının hiç tüy problemi kalmamış 😊
Birkucukeylulmeselesi beautifulqueen işte karınca yumurtası yağı sözde bakalım inşaAllah bana da fayda eder
Mbal Birkucukeylulmeselesi maalesef ben daha fayda sağlayan görmedim. Zaten araştırmışlar içeriğini ve gerçek değil diye haberlere bile çıktı. Uğraşmak istememişler diyorsunuz ama binlerce lira verip acı çekerek lazere gitmez o zaman insanlar bunu yapar. Ben de çok tüylüyüm çok isterdim gerçek olmasını. 🤷🏼♀️ Fayda görürseniz bana da söyleyin bari. :)🌷
Birkucukeylulmeselesi Mbal buradakiler yazmışta fayda gördüm diye bende onu diyorum neyse gidin deneyin sizde o zaman ne diyim Alla alla
Bebiskomm Birkucukeylulmeselesi oyle bisi yok oyle olsa herkes yag surer kurtulur bukdr guzellk salonu batar yani.hcbiseye yaramıyo lisedeyken arkadaslarmın hepsi denemisti aktardan alıp.ztn o yagladda has yaglar degl bes on liraya satılıyo.karınca yumurtası yagı bulmak oldukca zor.kaldıki sise sise satılsın.ztnnbiseye yaramıyo imkansız yani bu
DesignerMomm Bence sırf rahat etmek için karıncaların doğacak yavrularına kiyilmasi çok yanlış. Lütfen kullanmayın, alıp arz / talep oluşturmayın.