Melisasbasi Kizlar kızım 14 aylik olacak bir kaç gün sonra son zamanlar da kaka yapacağı zaman gözümüzün önünden kaybolup koltuk arkasina gidiyor kaka yapacağını anliyoruz 🤔 neden böyle yapıyor acaba bebesi yapan var mi 😌
gozdesh Melisasbasi benimki utanmasa kafamıza yapıcak ama yeğenim öyleydi. Koltuk , perde arkasına saklanır yüzünü şekilden şekile sokarak yapardı
Muaziim Melisasbasi utanmaya başlıyor canım normal böyle zamanlarda bazı anneler tuvalet eğtigimi veriyolar erken mi bilmiyorum ama
Zekimurendebizigorecekmi Melisasbasi Bu bir süreç canım kaka yaparken genelde saklanma iç güdüsel bir dürtü :) çocuğu böyle yapmayan anne yoktur diye düşünüyorum
Asenana Melisasbasi genelde bebekler böyle yaparlar daha rahat ıkınıyor özel bişe olduğunun farkında demek ki güzel bişe aslında bu
ENA Tuvalet eğitimine başlamak için ilk adımlardan biri de budur, ne güzel sakınılacak bir şey oldugunun farkında😊
Melisasbasi ENA klozet şeklinde lazimligimiz var sadece sifonuyla oynuyor 🤔ama nasıl alıştırabliriz kii 😍 erken diye düşünüyordum
ENA Melisasbasi daha erken tabii 4 adımdan birini tamamlamış, bir diğeri kaka çiş demeyi ve ne olduklarını bilmeli. 4 saate kadar bezi kuru kalıyor olmalı (yani tutma ve yapma eylemini kasları yapacak kuvvette ulasmalı) 4. Yü unuttum şuan🙂
Evcilkaktus Melisasbasi Yeğenimde aynı şekil kapı arkasına saklanıp yapıyor bende küçükken öyle yaparmışım🤣🤣 yani normal merak etme :))
Noname21 Melisasbasi sen tuvaletini tuvalete yapıyorsun o da kendince başka birbyere yapiyor işte. Benim kiizmda oyle hemen gider saklanır sonrada koşa koşa odasına gider. Son zamanlarda kaka dansimiz var Defne tata yapmış deyince 1 dakika dans edip yaşasın diyip temizliyoruz rantiye ederim ☺
elmalikurabiye Melisasbasi mahremiyet istegi aetik kaka yaptiginin bilincinde olma. tuvalet egitimi icin ilk sinyaller. onu oyle gordugunuzde alip hemen klozete goturun bakalim napacak
Umeyrali Melisasbasi bir arkadaşım çocuk ne zaman bir yere saklanarak kaka yapıyorsa tuvalet alışkanlığı kazandırma zamanı gelmiş demektir diyordu. Deneyin isterseniz tuvalete götürerek baskı yapmadan orda yapabileceğini bezini açarak yanında olarak destek olabilirsiniz .