Neslihan-28 Prensescik gazı vardır annesi zeytinyağ ile masaj yap karnına (zeytinyağı tavada hafif ılıtın karnına 2 elinizin baş parmağı ile dairesel hareketler yapın.sonra zıbının üstünden ütülenmiş hafif sıcak havlu koyun karnına
Mehmetaslan Prensescik canım çenesi yoruluyordur. Dediğimi yanlış anlama iyi bi pediadrist bul ve emzirme yöntemleri ile ilgi ve bi öok bebek gelişimi konusında destek veemesini sağlayabilirsin. Çocuk doktoru değil pediadrist olması önemli.
Maybeoneday Prensescik o zaman fazlasıyla doyuyor kuzum endişe etme gazı vardır ondandır o memeyle savasmalar 😂
Prensescik Maybeoneday bide 3.4 günden beri geceleri uyandurmasam 5.6 saat uyuyor emmek iicn uyanmiyor bazen bnde uyanamiyorum ama kendi kalkıyor sarılık yok çok şükür 41 günlük buarada normalmiki
Maybeoneday Prensescik 4 saatte bir o uyanmasa da sen uykusunda emzir kuzum alarm kurarak. 5 altı saati bekleme. Bebekler 3 ay olana kadar uykuyu seviyor benim kızım da uyanmıyordu 3 ay hasret kalıyoduk yüzüne 😂 şimdi uyutabilene aşk olsun dünyaları yıkıyor 😂
asliuyar Prensescik burnu tıkalı veyahut gazı olabilir. Aç olan çocuk 15 dkdan fazla uyuyamıyor. Ama sarılık ağırsa değişebilir. Sütüm var deyin. Yok olduğunu asla düşünmeyin. Süt bebek emdikçe gelen bir şey çünkü. Mama yok emzirmeye devam 👍🏻