Prensescik 40 günlük kızım sütüm var mama vermiyorum ama bu akşam memeyi veriyorum 2 cekiyo agliyo bırakıyor sonra aranıyor yine veriyorum yine aynı salladım uyuyo aç olsa uyumaz degilmi sarılık falan yok
Neslihan-28 Prensescik günlük çişli bez sayısını takip edin.Dolu dolu 4-5 adet bez alıyorsanız doyuyor demektir .
Deterjanhanim Prensescik gazı vardır belki. Kilo alımı iyiyse doyuyordur. Bı de cisli bez sayısı önemli günde 4 5 cisli bez almanız gerekir.
sunbaby Prensescik canım çekerken yoruluyordur emzirmeye çalışırken bir yandan da göğüsünü sıkmayı deneyebilirsin
Mervesanne Prensescik doymamış olsa huzursuzluğu devam eder uyumazdı, emzirme anında gazı oluyordur belki ondan bırakıyor ve ağlıyordur
Maybeoneday Prensescik muhtemelen gazı var ayaklarını kendine dogru cekiyormu? Aylık kontrolünde kilo almıs mıydı ve günde 5 çişli bez alıyor musun? Bütün bunlara dikkat ederek anlayabilirsin canım
mrvklncc @Prensescik benim bebeğim de öyle oluyor çok emmek istiyor ama alıp alıp bırakıyor huysuzlanıyor memede bi süre sonra gazı çıkıyor sizinki de gazdan olabilir
Maybeoneday Prensescik o zaman fazlasıyla doyuyor kuzum endişe etme gazı vardır ondandır o memeyle savasmalar 😂
Dorika Emzik mi verdiniz? Meme reddi yapabilir sağıp verin alışana kadar sonra emzirmeye devam edersiniz
Nurtalib Prensescik onun sebebi gaz canm gazi oldugu icin ememiyor benmki de öyle geri atıyordu emzirirken kendisini
Neslihan-28 Prensescik gazı vardır annesi zeytinyağ ile masaj yap karnına (zeytinyağı tavada hafif ılıtın karnına 2 elinizin baş parmağı ile dairesel hareketler yapın.sonra zıbının üstünden ütülenmiş hafif sıcak havlu koyun karnına