Miniminikusum 10aylık bebeğim cumartesi günü inşallah sünnet oluyor. ben hem heyecanlı hem tedirginim. Tecrübeli annelerden cevap bekliyorum nasıl bi süreç bekliyor beni, şun dikkat et dediğiniz ya da öncesinde yapmam yapmamam gerekn bişey varmı?
Cilekbebek Miniminikusum Canım bizde bebeğime 2hafta önce yaptırdık 4 aylığız bu arada çok şükür hiç anlamadı bile bana kalsa daha erken yaptırırdım bacakları çok hareketlendiği için ne kadar erken o kadar iyi çünkü bezin içinde anlamıyorlar bile pansumanına ilaçlarına temizliğe dikkat etmen yeterli öyle zor bi süreç değil şuan çok kolay sünnet işlemi yapılıyor o yüzden çok çabuk toparlanıyor.
Oykuaygun Miniminikusum Sünnetten sonra 10 gün falan ped bardak koydum. Altermed panthenol ve kantoron yağı sürdüm Bi 3-4 günde yüz üstü yatırmamaya çalıştım bu kadar. Öyle büyük bir sorun olmuyor. 2 hafta oluyor daha. Bölgesel uyuşuturdu. Eve döner dönmez ağrı kesici içirin ama yeni alın. Hemşire bir süre sonra etkisini yitiriyor ilaçlar ağrısını kesmeyebilir demişti. O gün boyunca 4-6 saat Aralıklarda ağrı kesici verin. Ben diğer gün öğlene kadar vermiştim.
monalissa Miniminikusum geçen hafta çarşamba günü lokal olduk, hiç sıkıntı yaşamadık,bebeğim 5,5 aylık iyileşti bile maşallah ☺️ Korkmayın, yanınıza karton bardak ve iki beden büyük bez alırsanız iyi olur,şimdiden çok geçmiş olsun🌺
Bugra2020 Miniminikusum 5 aylıkken yaptırdım hareketliydi benim oğlum hareketlenmeden keşke yaptırsaydım dedim çünkü donmek istiyordu vs zor oluyordu ilk 2 gün zor geçti cis yaparken vs acıyordu çünkü hatta yapmak istemiyordu ben karton bardakla yapamadım çünkü hareketliydi ay degdimi ay kaydımı yapamadım ben e bebekten sünnet külodu aldım coook rahat ettim 2 tane aldım yıkayıp kurutup dönüşümlü takıyordum .Kremi elimle degılde kremi cevırerek sıkıyordum valla 🤪Ay zor bi süreç tabi ama geçiyor iyi ki diyorum Hamdolsun 2 günden sonra baya rahatlamıştık 🤍
ErdemGokbey Cilekbebek Özelde mi yaptırdınız devlette mi ? Ağrı da yaşıyorum devlette yapmıyoruz dediler Erzurum da devlet hastanesine sordurdum orda da yapmıyorlarmış. Sezonu değilmiş. Özelde 850 TL imiş çok geldi.
Cilekbebek Miniminikusum Evet bölgesel uyuşturdu doktor dikişliydi. Sadece ilk çişini yaparken bi yanması oldu sanırım o zaman ağladı ama öyle aman aman bi ağlama değildi hemen sustu geri. Diyorum ya hiç sünnet olmamış gibi devam ettik normal hayatımıza sadece bezi açınca biliyorsun öyle diyeyim.
Miniminikusum Cilekbebek inşallah bizimkide öyle olur ya cevap için çok teşekkür ederim rahatlattın beni ☺️
Cilekbebek Miniminikusum İnşallah canım bende çok korkuyordum birde ailemden uzaktayız eşimin işi dolayısıyla ve ben tek kaldım eşim gece çalışıyor nasıl bakarım huysuzlanırsa nasıl susturacağım ya durmazsa ya ağrısı olursa sürekli böyleydim ama şimdiki işlemler eskisi gibi olmuyor kolay geçiyor önceden sargılı falan geziyormuş sünnet olanlar o sargıyı açmak bile can yakıyormuş düşün 😄 İğne yapıp kucağıma verdiler 15 dk sonra kucağımdan aldı doktor 7dakika sürdü işlem geri bana getirdiler üzerini giydirip eve geçtik yani o kadar zor bi işlem olmuyor inşallah sizinde böyle güzel geçer anlamaz bebiş
Miniminikusum Cilekbebek çok güvendiğimiz bir uzman eve gelicek evde yapılcak bizim sünnet. inşallah sizinki gibi kolay geçer
Cilekbebek Miniminikusum bizimde üniversite hastanesinde olmustu aynıdır sanırım çabucak iyileşsin kuzular🥰 Bu arada bizede bi numara büyük bez kullanın bi süre demişlerdi ama bardak falan koymadık biz her altını açtığımda biraz havalandırdım öyle kapattım bezini morarmalar kızarmalar oluyor korkmayın özellikle iğne yerleri
Yarim_Kilo_Kiyma ErdemGokbey 850 tl nerede dediler? Biz İstanbul Acıbademde 4500 tl, Medipolde 2500 tl dediler o fiyata çok iyi
Cilekbebek Miniminikusum üniversitesi hastanesinde özel doktora yaptırdık 150 muayane 90lirada işlem için ödeme yaptık öyle çok bi tutar değildi bizim ödediğimiz sizden istenen baya fazla geldi
Zeyzey324 Ben hiç yazmayayim sünnet maceramızı anneler korkmasın bence çünkü bizimki tam bir faciaydı.😤 Hala aklıma gedikce fena oluyorum üstünden tam 6 ay geçti 5 aylıkken yaptırdım ama çok kötüydü . İnşallah sizin bebeginiz çabucak atlatır 🌼