[silindi] Fatma8988 çok fazla değil 3 saat.gayet ideal.2 saatte bir mi yatıracaklar 5 aylık çocuğu.gündüz uykusunu ideal şekilde uyuduysa,bi soraki uykusu aşağı yukarı 3 saat sora gelecektir.
Yakamoz__00 Bizimki de 5 aylık 2.5 saate uyuyor. Sabahları ilk uyjuya daha erken geçiyor akşam 7 gibi gece uykusu
Reyhanbrn_81 monalissa canım benimkide aynı gündüz 1buçuk 2 saat arayla uyur ama o 2 saatte neler yaparız neler oyunlar şarkılar belkide cok yoruyoruz gece uykusuna da 9 10 gibi yatar emmeler dışında uyanmaz 🥰
monalissa Reyhanbrn_81 güzelmiş sizinde düzeniniz, sizin ki gibi olsa bile bize kafi, aralığı 2 saate uzatmaya çalışıyorum bende🌺
monalissa Fatma8988 aslında çok da yanlış yapmamışız, bizimde 1 saatte uykusu geliyor, emip uyunana kadar 1,5 saati buluyor, o zaman 3 saatte uyuyan bebekler uykuyu sevmiyor🥰
[silindi] Fatma8988 9 aylık uyku takviminde genelde 2 uyku yeterli oluyor. Sabah kahvaltı, emzirme oyun ve uyku. Sonra öğle yemeği emzirme oyun uyku.sora akşam yemeği emzirme oyun ve uyku.çocuk doktoru bunu bizzat anlattı.yani 9 aylık bebeğe,2 gündüz uykusu yeterli hanım efendi.
Fatma8988 [silindi] 2 uyku yetmez demedim ki. Konu uyanıklık süresi ve ben genel saatleri yazan gönderiyi paylaştım. Aynen çocuk benim düzenide standartlara uygun ve mutlu huzurlu uykusunu almış bir çocuk çok şükür😘🎉