Mommy_ LaraCroft İkea ürünleri hakkında fikrim yok ama Ben size bambaşka bir öneride bulunayım. Oğlumun cadirindan çok memnunum. Yuvarlak bir çantası var basit bir hamleyle katlanıp kaldırılıyor. Defalarca açıp açıp kapatmisizdir hic deforme olmadı. Bu şekilde evin içinde yer de kaplamiyor oynamak istediğinde açıyoruz oynuyor. İç hacmi de oldukça geniş 1.90 boyunda babasi içine girip oturabilir.
LaraCroft Mommy_ buda çok güzel güle güle kullansın kuzu ama ben iki kişi içine girebilsin istiyorum. Kitap okuma saati falan yapsın, yapalım içimde beraber diye… 🥰
LaraCroft Mrymalya bunlarda çok güzel ve minderli… anlamadım ikeanınkinde niye minder yok yada ayrı mı satılıyor 🤷🏻♀️
LaraCroft Mrymalya onuda ara ara bulamadım ya… yalnız siz söylemeseniz mindersiz geleceğini asla tahmin etemzdim😂 sanırım gözümle görmeden olmayacak… bana ikea yolları göründü😂😂😂
LaraCroft 1Mother1Boy yorumları çok kötü onun canım ya… ben ikea almayı düşünüyorum çünkü çocuk ürünlerinde çok hassas bir ülke isveç
LaraCroft Yorum yazan herkese çok teşekkür ederim. Tüm yıkılıyor yorumlarına rağmen aklım 1 de kaldı🥰 ikea’nın bunu düşünmüş olduğuna inanmak istiyorum 😂 o yüzden yarın ikeaya gidip gözümle görerek onu alacağım sanırım… hepinize tekrar teşekkürler, sevgiler 💗