Fatoss-20 Gelmediğim dr kalmadı. Biri alerjinolabilir ama cok küçük dedi. Diğeri normal dedi. Bahattin biri daha 6 aylik bile değildi bronkoskopi dedi. Dedielr de dediler. En son bi kbb uzmanı gördü dedi evet genizde sıvı var ama nefes alışverişini engelleyecek bi durum yok genizeti gibi ya da kuvozde cok kaldığı için bi ödem. Surekli burnunu açık tut kanalları 2 yaşına kadar sanirim darmis. Yaptığım o kadar panik endişe falan hicmis. Her sbaah ve gerekirse aksam serumla burnunu acıyorum. Sonra gelen pisliği temizliyorum. Bi ara 5 aylik civarı balgami atamadığı için mukusku kaka başlamıştı onu da suruola atlattık bi daha da olmadı. Büyüdükçe kendi kendine düzelmeye başladı. Bazen de mevsimsel olarak oluyor. Herhangi jir şeyden etkilenence. Mesela 10. Ay fotografini çekmek için cim e oturtmustum o gece tikandi. Bazen bi ağacı ellediginde oluyor. Evi surekli havalandiriyorum. Evin nemini sabit tutmaya çalışıyorum. Deniz suyu damlattigim oluyor ara ara. Bir de haftada 1 ya da 2 kaynar suya kekik yagi damlatip bi kac damla odaya koyuyorum ciğer aciyor.