Nursemommm eda_123 bende deniyim bakalım etkili oluyorsa ben spreyle değil serumla açmaya çalışıyordum amq bazen etkili olmuyor
baharuraz Ervam2021 faydalı olabilir . İliadin alabilirsiniz . Çok çok tıkalıysa nefes almakta güçlük çekiyorsa . Ama sadece üç gün kullanın
Deletedmom_64 HappyKids doktorun tavsiyesi üzerine serum fizyolojik 2.5 ml her iki burun deligine damlatip hafifçe sirtina vurarak mukusun akmasini sağladık ardindan aspiratorle çektik her beslenmeden once
CemreNadir Coldmer izotonik doğal deniz suyusuyu burnunun bir deliğinden sikip diğer deliğinden herşeyi çıkartıyor 🤗
Eymnzynp Snm_tkz buhar makinesinimi raporlu aldınız banada bilgi veririmisinz bizde devamlı tıkalı bir burun öksürük her doktora gidiyorum alerjik diyor fakat hiç birşeyde vermiyor deli olucam ne demek gerekiyor makineyi almak için nem makinalari pahalı yani raporlu alınıyorsa çok iyi
Crn_clbi121121 Anne sütü bebeğe nasıl faydalıysa rahatsızlığına da iyi geliyor doktor günde bir kere burnunu çekmemi önerdi deniz suyu verdi ben ayrıyetten sütümden de damlatıyorum burnuna anında fark ediyor burnunu çekmesem bile sütümü damlattığımda rahatlıyor
watermelonlove Genizde balgam var yutkunamıyor napacam ya başına ilk kez geldi şırınga ile burna sıkıp hırlayan burnu açtık ama yutkunamıyor eşim diyor balgamı çıkaramıyor nasıl çıkacak bu ya
Sedaekrem Adakuss aynı seyı sarılıkken bende o tarihlerde yasadım canm uzuluyornınsan her dondugunde aglıyordum dikkat et kendine biberon verecekler orda meme reddi olayına dikkat edın
Adakuss Sedaekrem en çok korktuğum olay o inşallah emer senin bebeğin gelince emdi mi hemen. Antibiyotik tedavisi 7 gün sürer en erken dedi. bugün 4.gün Bn gelince hemen emzirmek istiyorum çıkınca.
Sedaekrem Benım bebegım gunduz Bı sorun yok ama gece yatarken burnu tıkalı gıbı ses geliyor ben duzenlı cekmıyor um ama gunduz hıvçc bıse yok
Sedaekrem Sedaekrem otrı bebe kullanıyorum burnuna sıkıyorum ama grnzınd gıdıyor sanırım gitmeli mi oyle
Sedaekrem Adakuss kuzum benim agrım çoktu benım tecrubrsızlıgıme de geldi emdıremedım ben ama emmezse zorlama dilruba demırezervar ınstegramdan ona yaz ve kasık biberon fılan kullan seni tutmazsa hemen kasık biberon edin kucukse rahat yedırrsın