AsellSaree
İnanın ben aylarca düşündüm acaba yan etkisi olur mu? Veya iğne fobim de var o sebepten de yaptırmadım. Dedim nasıl olsa evden dışarıya bebeğin aşısı dışında kontrolü dışında çıkmıyoruz. Her şeyi eşim yapıyor alışverişe kadar. Dedim kendi kendime dışarı çıkmamak bir şeyi değiştirmez. Gelecek olan mikrop virüs ne olursa artık, o alışveriş poşetinin üzerinde veya aldığı bir ürün üzerinde de gelebilir dedim eve. Bebeğimi düşünüp kendimi hiç düşünmeden gözüm kapalı gittim oldum her türlü yan etkiyi göze alarak. Ama hiç korktuğum gibi olmadı. Tetanoz daha zor bu aşıya göre öyle söyleyeyim. Sinek ısırığı gibi iğne yaptılar saniye sürmedi yani. Hastane yakındı hiç beklemedim orda eve geldim üzerimi değiştirdim oğlumu emzirdim sonra biraz uyku yaptı uzandım bir kaç saat eşim ilgilendi oğlumla. İlk günü de biraz zorladım kolumu oğlum kucakta durmak istedi kucağımda gezdirdim kolum ikincisi gün tetanoz olmuşum gibi ağrıdı. Belki o da ben zorlandığım içindir bilmiyorum. Yani bunlar bende olan yan etkileri, emzirmekten de hiçbir şey olmuyor bence. Ne bir saat bekledim ne birşey mecbur kaldım gelir gelmez tuttum emzirdim eve gelene kadar toplasan 15 dk falan geçmiştir. Bu arada ekliyim altına bilgi olarak oğlum şuan 4.5 aylık.