tombikdonerkankasiiskender Momster teşekkür ederim sizinkise çok zor olmuş doğumun her türlüsü zor ya Allah şuan da bile çekenlere yardım etsin
Filiztuana tombikdonerkankasiiskender rabbim sağlıcakla büyütmenizi nasip etsin çok gemiş olsun okurken tüylerim diken diken oldu
tombikdonerkankasiiskender Yengecanne_ evet bizde 2 haftaydı gerilik, gelişim geriliği değil ama geç döllenme olmuş
Yengecanne_ tombikdonerkankasiiskender valla anlayamadım.Her doktor başka şey söylüyor kilo almam da sorun oldu ondan mı küçük kaldı anlayamadım.Bir doktor kız bebek olabilir küçük diyor sinir oluyorum tıpta da yorum olmasın abi ya.
Aybersa tombikdonerkankasiiskender Ay maşallah ❤️ ben de evde doğmuşum 🤭 Şimdi düşününce ne kadar zormuş , tehlikeli, Allah tan siz der bir sıkıntı çıkmamış 🤲 ‘ Rabbim ol der ve olur’
Ayseege6156 tombikdonerkankasiiskender vay beee maşallah sana valla yaşasam böyle bişeyi yine inanamam 😅 rabbim sağlık versin canım bebeğine de sanada❤️
barbarosunannesi tombikdonerkankasiiskender aklım çıktı okurken neyseki sonu güzel bitmiş .Allah analı babalı büyütsun .maşallah subanallah size de 24 saatte doğuran biri olarak Tebrik ederim 🥰
BEN-DERYAA tombikdonerkankasiiskender yemin ediyorum okurken bende dogurdum 😁gecmis olsun canim masallah size❤
Yesilimm tombikdonerkankasiiskender vayy bee filmmm gibi. Çok şaşırarak okudum.Şuan konsantre olamıyorum. Ve postun sonuna geldiğimde kocaman ooohhh dedim.Helal olsun sana kızz. Analı Babalı Kardeşli büyüsün🤲 Salıkla büyüt yavrunu🤲
Mrtlh tombikdonerkankasiiskender evde suyum geldiği anı yaşadım benşm de tek düşündüğüm bebeğim iyi miydi çok korkmuştum suyum gelince ilk deneyim tabi
hevookeee tombikdonerkankasiiskender Benim annemde abimi ters doğurmuş rabbim kolaylık sağlıyor demekki olmaz dediğimiz şeyler de oluyor
Sevvalakkah tombikdonerkankasiiskender MaşAllah Rabbim analı babalı büyütsün vatanına milletine ailesine hayırlı evlat olsun 🤲🏽 Ayrıca sizi tebrik ediyorum evde ve bir de çocuğunuz varken o şekilde ağrı çekip doğum yapmışsınız ☺️
Yingyang tombikdonerkankasiiskender Allah analı babalı büyütsün sansliymissiniz bebeğinize bişey olmamış maşallah ters gelmesine rağmen geçmiş olsun
curly_mom tombikdonerkankasiiskender ayy çok fena bir hikaywymiş 🥲 maşallah size yaa valla çok tebrik ederim 👏🏼🤗🧿🧿 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏼🤗🧿🧿 Bahtı açık olsun her işi yolunda rast gitsin kuzunun 👏🏼🧿🧿🙏🏼🙏🏼🍀🍀🍀
Gunsss tombikdonerkankasiiskender maşallah 🧿 Sağlıklı olmanız sevindirici 🥰 güle güle büyütün yavrunuzu🙏
Splash-Splash-Love tombikdonerkankasiiskender Valla helal olsun 😂 Allah analı babalı büyütsün inşallah 🌺🤗